mam uz dost dlhu dobu (dalo by sa to pocitat na roky) vytok, ale nechcem zatial ist na gyndu - panna som... proste sa bojim :-D viem, ze sa nemam coho a blabla, ale hadam ma chape dakto... :) a 17 mam... da sa toho zbavit aj mimo navstevy gynekologa? a ak asi nie... tak ako to tam u neho bude prebiehat? za tie normalnejsie odozvy dakujem.
vytok..
bosorenka22 a to z nicoho nic sa ti to upravilo ? a predtym si to neriesila ?
Katyka, ja som mala tiež výtok pravidelný a častý, ale po devätnástke sa to upravilo a teraz nemám žiadne problémy pár dni pred menzesom a pár dni po, ale inak počas mesiaca v pohode. Ku gynekológovi sa báť nemusíš, je to tam super, ak máš dobrého doktora, ktorý ti všetko vysvetlí je to v pohodičke!
lactacid nie je mydlo... mydlo je zasadite, vysusuje... lactacyd ma take ph ako je ph pokozky a posvy... preto neposobi tam dole rusivo... ale lactacyd nie je liekom na vyliecenie vytoku... je to len intimna hygiena.. . tak ako na zuby mame pastu a na telo sprchovy gel, tak na susku mame napr. lactacid... chapandos?
takze lactacyd zrejme nepomoze ked to je mydlo.. no ok. tak co potom?
ahojky no ten lactacyd sa da kupit aj v drogerke a stoji okolo 100 sk viac menej nevim :)
Ahooj Katyka taky isty problem mam aj ja už skoro dva roky mám stale vytok je to dosť neprijemne tiež kvôli nohavičkam:(ten lactacyd sa da v lekarni kupiť???kolko stoji???
ahojky no ako vravis katyka ja mam presne taky vytok ako ty a tiez som nedavno zacala pouzivat emulziu lactacyd uvidime co to spravi potom sa ozvi ako si na tom ty :) pa
tak pomoze ta intimna hygiena (lactacyd a pod..) v tomto mojom pripade? na "normalny" vytok? nechcem skusat hned ten canesten, ako vravel(a) 123456, mykozu si myslim ze nemam...
kazdopadne sa asi poradim s mamou a nasledne v lekarni.. ale dakujem vam
ale pocula som ze aj gyntima je dobra. skus sa poinformovat v lekarni