Chalani, stalo sa vam uz niekedy, ze sa spravite a ziadne semeno (gec) ?? ako toto podla mna neni normalne.. stalo sa mi to dva krat po sebe a neviem co mam robit.. vazny strach mam.. proste spravim sa, bez vystreku a penis ochapne.. hmm ?? btw mam 18.. za rychle a seriozne odpovede vopred dakujem..
rychlo pomoc.. asi problem
AK SA TI TO STáVA čASTO,TAK URčITE NAVšTíV lekára,lebo to nem dopadne dobre.Môže to byť aj prostata.
tak ale ja osm mal jeden a ani tak nic.. takze neviem.. ako neviem mozno navstivim urologa.. ale hladam skor ludi, ktori mali nieco podobne..
no neviem či je to normálne,ale stalo sa to aj mne.Ale u mňa vydím príčinu v tom,že išlo asi o 6 orgazmus za sebov v rýchlom slede a asi nestihali vaječníky produkovať nové spermie:)Ináč sa mi to nestáva.
skusal som proste ale to neni tym, ze by som uz nemal alebo nieco take.. proste orgac ako normalne ale nic nejde.. a frajerke to dost vadi..
sa ukľudni.... asi si t omoc často robíš... skús s tým na pár dní prestať a potom sa uvidí:) myslím,že je to normálne...
Podla mna to neni moc normalne.. to som asi uz neni taky celkom oplodnenia schopny.. teda aspon si myslim, hoci to nepotrebujem este teraz ale tak vies.. moc mi to nepridava na sebavedomi..
ja som sice baba,ale myslim ze je to normalne. vraj sa to vola suchy orgazmus. ale viac asi poradia chalani