Mám nervy z bývania s rodičmi

Príspevok v téme: Mám nervy z bývania s rodičmi
biela mačka

skrátka som nervózna doma, vybuchujem - ide mi na nervy to, že v mojom veku bývam s rodičmi - lenže na vlastný byt peniaze nemám (preto si aj chcem zmeniť zamestnanie) a aj podnájmy sú drahé... a neviem, keby som sa opýtala partnera, či smiem bývať u neho, či by som nebolo \\\"ftirka\\\" skrátka, aj keby moji rodičia boli najlepší na svete, už len to, že v mojom veku s nimi bývam, ma privádza do nepríčetnosti a všetko mi na nich prekáža - keby som nebývala s nimi a navštívila ich raz za týždeň, tak by som sa na nich aj tešila.... ale byť s nimi denno denne v jednom byte je horor

biela mačka

samozrejme, drogériu si vlastnú kupujem a jedlo niekdy - len čo povedať priateľovi, že s ním chcem bývať - keď poviem, že mám nervy z rodičov, si tým ublížim

arriva

Biela mačka, mari sa mi že si učila nemčinu, je to tak ? Tuna pán d. stale vyhlasuje že prekladmi v nemcine sa dá krásne uživiť. Čo tak popracovať na sebe profesijne, aby si neotravovala rodičov?

arriva

Kristepane. A to riešis teraz. Mne fakt pripadá že si 20 rokov života prespala. Zabudla si uviesť, že máš 38... Ľudia si budú myslieť že to píše nejaká 23 ročná. Vieš čo, buď vďačná že ti dovolia u nich bývať.