skrátka som nervózna doma, vybuchujem - ide mi na nervy to, že v mojom veku bývam s rodičmi - lenže na vlastný byt peniaze nemám (preto si aj chcem zmeniť zamestnanie) a aj podnájmy sú drahé... a neviem, keby som sa opýtala partnera, či smiem bývať u neho, či by som nebolo \\\"ftirka\\\" skrátka, aj keby moji rodičia boli najlepší na svete, už len to, že v mojom veku s nimi bývam, ma privádza do nepríčetnosti a všetko mi na nich prekáža - keby som nebývala s nimi a navštívila ich raz za týždeň, tak by som sa na nich aj tešila.... ale byť s nimi denno denne v jednom byte je horor
Mám nervy z bývania s rodičmi
No ale že úplne, Ovecka...mala si dať nick Šípková Ruženka
samozrejme, drogériu si vlastnú kupujem a jedlo niekdy - len čo povedať priateľovi, že s ním chcem bývať - keď poviem, že mám nervy z rodičov, si tým ublížim
hmm biela macka je uz taka stalica... inak ja ma casto pocit podla toho co pise ze ma tak 20 :)
100 eur je minimum. Kupujes si vlastne jedlo a drogeriu?
Biela mačka, mari sa mi že si učila nemčinu, je to tak ? Tuna pán d. stale vyhlasuje že prekladmi v nemcine sa dá krásne uživiť. Čo tak popracovať na sebe profesijne, aby si neotravovala rodičov?
moment, ale ja im platím 100 euro mesačne
Kristepane. A to riešis teraz. Mne fakt pripadá že si 20 rokov života prespala. Zabudla si uviesť, že máš 38... Ľudia si budú myslieť že to píše nejaká 23 ročná. Vieš čo, buď vďačná že ti dovolia u nich bývať.
Na mna nepozeraj, ja ta u seba neubytujem