taka som nahnevana , totiz moja dcera si v 15 nasla chalana . teda on sa do nej zamiloval a ona mu po case jeho city opatovala ...on ma 16 su to este deti , tak aj ich vztah tak vyzera ...pohadaju sa a udobria atak dookola su to poste este nezrlele osobnosti , emocionalne nezrele ale patri to k ich veku ..
minule sa zase pohadali a on prisiel domov smutny bola tam vtedy aj priatelka jeho otca s ktorou je kratko a ona moju dceru ani nepozna iba raz ju videla ...a napisala jej skaredu spravu na fb ako sa ma spravat a co ma robit a vsetku vinu hodila na nu , ze sa pohadali , hoci to bola vina toho chlapca a uz u aj udobreny...a este som sa dozvedela ,ze mu na nastenku napisala , ze nech sa na nu vykasle a podobne nezmysly...ja som taka rozculena , ze mam chut jej strasne vynadat, alebo jej napisat , ked si zistim jej kontakt ...ako moze niekto utocit na moje dieta , ked ho ani nepozna a nevie co sa stalo ...ja viem , ze to svdci o jej ubohosti a urovni ...ako by ste vy reagovali prosim
Som taka rozculena , co robit...
:D boze, nemam rada uzkostnych rodicov. Nechaj nech si to vyriesi sama.
rozmyslam, ako by som to riesila ja.. asi by som si pohovorila s dcerou a podla vysledku nasej konverzacie by som spravu vytlacila a zaklopala k nim domov alebo sa na to vybodla - nateraz.
ja by som to ako mama bud neriesila vobec, dcera ma 15 rokov, v tomto by si uz mohla a mala vediet urobit poriadok (mozno by bolo fajn jej dat take male domace "skolenie" ako sa riesia taketo veci), alebo naopak by som to riesila osobne, príp.tiez na fb - ale s inteligenciou, vtipom, pritom dorazne (ide o moju dceru) a primerane ironicky tak, aby dotycna pochopila, kde ma mantinely. Popripade sa jej spytat, kolko deti uz vychovala, ked ide davat rady))
...taketo situacie si ja napriklad vychutnavam:-D
mlada sa asi chcela ukazat pred tym svojim, ze vie byt "starostliva" matka
pretentoraz by som nerobila este nic, ale ak sa to zopakuje, poslem jej po mladom stavnaty list... nech sa nestara do mladych, ti si to poriesia medzi sebou aj bez jej pomoci...