uz dlhsiu dobu rozmyslam, ze by som mala ist ku gynekologovi. mam sice len 19 rokov, ale vsetky kamosky tam uz boli, len ja sa akosi velmi hanbim. ako ste to riesili vy? mam uz jedneho gynekologa vyhliadnuteho, ale... bojim sa. spoluziacka k nemu chodi a hovori, ze je celkom mily. to mam tam len tak prist alebo mu zavolat alebo co mam spravit? neviem si predstavit, ze sa len tak pred nim vyzleciem a ... je to hrozne. ten strach.
ako ist ku gynekologovi?
ciiiiiiii super. :o). snad sa uz tam vyberiem. asi az po maťúúúúúre.
aj ja som isla ku gynekologovi cez kamosku, sla som sa objednat osobne a ked so k nemu na termin prisla, bol velmi mily, pokecali sme si :) - (bude s ata pytat na veci typu vek, ci si uz mala sex- aby vedel, ako ta vysetrit, choroby v rodine, alergie a ci si fajciarka...), potom som vyliezla na kozu a stale mi vravel, ze co teraz spravi a ze co ucitim..nevravim, ze navsteva u gynekologa je "super", ale nic strasne to nie je, netreba sa bat..a tiez mam len 19, no aspon vdaka cytologii viem, ze je vsetko OK a to je fajn pocit :)
nie je to prijemny pocit ale da sa to prezit... treba sa len vopred objednat, to je cele
no skusim to. neviem kedy pojdem :o)
najlepšie je prísť osobne a dohodnúť sa so setričkou kedy
pokiaľ nie sú problémy tak ideálny čas ny vyšetrenie je 10 až 14deň od začiatku menzes