Ahoj,
momentalne mam gelove nechty-francuzske,ale neskor by som ich chcela mat bez francuzskej spicky.ako prebieha doplnanie a da sa to doplnit bez spicky,alebo tieto nechty si musim dat potom odstranit a znova dat spravit nove bez spicky?
dakujem za radu
Gelove nechty-doplnanie
noo al tak odcvaknut biele spicky
Lusi
mozes mat aj kratke - ona Ti ich aj tak skrati (uplne). A ceny su rozne, to sa musis popytat
no ak mas typy s bielou spickou tak jedine dat nehty dolu nechaj si odrast a nabuduce si pytaj typy obycajne a fancuzsku si urob lakom ked ju nebudes chciet lahko odlakujes ved na umelych nechtoch ti vydrzi nalakovana aj 8 dni
baby a kolko stoja vlastne tie gelove nechty ? a ako casto sa to doplna ? a ete ze ci sa to moze davat aj na kratke nechty alebo musia byt dlhsie ? dik
aky je medzi tym rozdiel? teda gel alebo zivica uvazujem ze si dam spravit nechty to nevyznam sa v tom poradte
dan moze byt, ja som s gelovymi zatial spokojna, mam skvelu nechtarku
to ti len zbrusi a da novu vrstvu gelu...nemusis si davat dole staci jej povedat pri najblizsej doplnacke, ze nechces uz bielu spicku robit gelom
zbrusi ti gel ne celom nechte aj spicku a da novu vrstvu gelu, nechty nie. ja si davam farebne spicky nechtov, vyzera to stale upravene, lak sa moze olupat. ja som s tym velmi spokojna
a mas francuzsku pernamentnu? alebo ti len urobila len obycajnym lakom biele spicky?