Ahoj,
momentalne mam gelove nechty-francuzske,ale neskor by som ich chcela mat bez francuzskej spicky.ako prebieha doplnanie a da sa to doplnit bez spicky,alebo tieto nechty si musim dat potom odstranit a znova dat spravit nove bez spicky?
dakujem za radu
Gelove nechty-doplnanie
Gélové nechty mám už rok a som veľmi spokojná, nenosím ich však príliš dlhé lebo potom vyzerajú umelo. Každý si myslí, že sú moje vlastné. Raz do mesiaca si ich chodím dopĺňať. Moje vlastné nechty sa veľmi štiepili a nikdy mi takto nedorástli.
rada by som sa spytala prečo sa my trblieta ružovy akryl?.....ked ho nanašam.....možte my napisat na liliJ@azet.sk
A stym robenim nechtov len tak doma opatrne. Pokial nemate osvedcenie.... Nie kvoly uradom. Ale treba byt poucena o roznych ochoreniach, o moznosti prenosu plesni,co je pri tejto praci dost citliva vec. Treba vediet zasady bezpecnosti pri tejto praci. Je vela skoliacich centier, ktore robia kratkodobe kurzy.
Rozdiel medzi akrylom a gelom je velky. Gel je novsia metoda.akryl/spaja sa tekutina s praskom a vytvrdzuje sa volne na vzduchu.Kedze ma dost vysoky obsah kyselin,je na prirodzene nechty dost agresivny,predovsetkym ak su nechty krehke a tenke.V tom pripade je vhodnejsi gel,vytvrzduje sa pomocou uv svetla a je k prir.nechtom ovela setrnejsi, nakolko spajaci material ma len nepatrne percento kyselin. Akryl je vhodny pre typ klientky, ktora napriklad prilis maca ruky vo vode /ako casnicka/. Takze tazko povedat,ktory material je naj. Zalezi na type prirodzeneho nechtu.
kazdemu vyhovuju ine nechty mne akrilove nedrzali...s gelovimi som spokojna...kazdy ma ine telo, ktore to nemusi sprijat...
Ja som mala svadobne nechty akrylove, stalo ma to vsrtko 750,- a bola som s nimi nadmieru spokojna.Nechty mi odrastli a moje vlastne mi neposkodili. Vase vlastne nechty lahsie dychaju pod akrylovymi, nezpod gelovymi.
janka ja som si zacala robit gelove nechty tiez sama doma najskor a teraz sa tym takpovediac zivim...no potrebujes k tomu lampu v prvom rade a material... taketo balicky zostavujem pre zaciatocnicky nechtarky taktiez poskytujem kurzi ale na tie momentalne nemam cas. no nechcem porusovat pravidla tohto fora tak ak chces napis mi mail a mozem ti poradit...julia67@centrum.sk
ahojte chcela by som si urbot gelove nechty doma co nato potrebujem
?