Prvé príznaky tehotenstva

Príspevok v téme: Prvé príznaky tehotenstva
MatesForby

Dobrý deň,
chcem sa Vás opýtať na prvé príznaky tehotenstva, resp. už prvé dva týždne.
menštruáciu dostávam pravidelne, na deň presne. no tentokrát som ju dostala o tri dni skôr a trvala len tri dni. od vtedy mi je zle akokeby na žalúdku. nadúva ma na vracanie, no nezvracala som. býva mi zle hlavne večer a včera cestou autobusom sa mi všetko krútilo. a cítim bolesť v podbrušku, akokeby som mala dostať menzes.
prosím Vás o seriózne odpovede, lebo naše bábätko je plánované. a každý deň čakania je pre mňa ako večnosť. vopred všetkým ďakujem :)

Nikolaa

Ja som v druhom mesiaci.Robila som si 7 testov vsetky boli negativne.Ak by mi nemeskala menstruacia a nemala bolesti v krizoch a podbrusku dodnes by som asi nemala tusenie o svojom tehotenstve :-) takze ani tie testy niesu 100 percentne...

ruslanka

zdravim mam obavy no niesu to obavy len sa nechcem tesit skoro aby sa to potom pokazilo, strasne sa mi zvacsili prsia mam vyrazne zily na nich, aj bradavky ma svrbia, pobolieva ma v podbrusku rano sa mi toci hlava v ustach mam chut zeleza, menzes mi meska uz 3 den minuly mesiac to bolo tak isto len som dostala ale trvalo to len 3 dni ale vtip je v tom ze ranne nevolnosti nemam..test sa ukazal negativny ako dalej pokracovat ak by som bola tehotna som prvorodicka..viete mi poradit?

Nela41

Môže to byť kľudne tehu ale ak dieťatko chceš môže to robiť psychika. Skoč na stránku modrykonik tam je takých žien veľa a prečítaš si veľa zaujímavých vecí

orchidejka

ak si prvorodicka, tak v prvych mesiacoch tehotenstva (1-2mes) zevraj mozes mat normalne menzes. ja neviem, asi by som si na tvojom mieste urobila tehotensky test a potom skocila za gynekologom.. podla priznakov to moze/ale aj nemusi byt tehotenstvo.

Susy1982

Najistesie bude kupit si v lekarni tehotensky test,ten ukaze pravdu,zbytocne sa netreba stresovat...drzim palce.