chcem nejake mensie akvarium, ktore druhy rybiek su vhodne? zatial iba priebezne zistujem..a cca kolko to stoji viete mi niekto povedat?
Akvariove rybicky, mate niekto?
ahoj, my sme doma zacinali s malym akvarkom o rozmeroch 40x60 cm. Nie je az take velke ,takze je umiestnitelne skoro vsade a ak by si v chove rybiciek chcela pokracovat da sa vyuzit i nadalej.
dolezite je najst mu vhodne miesto, kupit nejake zariadenie, mozno aj dekoraciu a rastlinky, aby si im vytvorila prijemne prostredie.
podla mna medzi vhodne druhy ryb na zaciatok patria, Guppky, Platami ale i Mecovky. Tie su naozaj nenarocne a daju sa s mnohymi inymi rybkami kombinovat :D
velmi pekne su aj Neonky ci Zebricky,ale vyniknu skor vo vacsom pocte,takze by im male akvarko nevyhovovalo.
vsade sa da kupit potrebna literatura na tuto oblast a je toho dost. zakladom je najprv si to sama nastudovat, az potom kupit rybicky :D
Ahojky tak ja som na zaciatok mala gupky.Su pekne, male rychlo sa rozmnozuju :) a nenarocne.Stoja okolo 0,80 eur. A teraz mam momentalne Black Molly, tiez sa furt rozmnozuju, su krajsie cierne a mam ich neuuuuuuurekom.. :)) a v pohodke ziadne strasne staranie to nie je .)