Som po rozchode , po dlhorocnom, dobre zabehnutom vzťahu, s dieťaťom. Hľadám si noveho partnera, ale veľmi neviem ako na to. Jednak mám malo času a jednak v tom neviem chodiť, nemám zaujem o sex bez vzťahu. Chcem sa opýtať mužov, ako vnímajú takú situáciu : zoznamis sa s niekým, idete na stretnutie, bavite sa, žena sa vám páči (predpokladajme) , rozlucite sa , bez nejakých fyzických kontaktov okrem objatia. Ešte si vymenite sms ze to bolo fajn. Čo ďalej, očakávate že sa vám žena ozve a bude sa snažiť, alebo ak sa ozve bude to nevhodné? Nemal by to byť muž, ktorý je ten aktívnejší? Lebo ja som skor tak zvyknuta...a zas ked mám záujem, ale nechcem sa vtierat, a čo ak si on mysli ked sa neozvem, ze nemám záujem? Ja mám dosť nizke sebavedomie, hoci mi ľudia okolo tvrdia že som pritazliva, ja som dosť neistá, a možno pôsobím vďaka tomu namyslene. Alebo je problém v tom že k žiadnemu z tých mužov som nepocitila sexuálnu príťažlivosť a oni to vycítili? Poraďte...
Mam sa viac snazit?
Áno, malo by to byť spontánne...máte pravdu že moc riešim
vertically, uprimne ... strasne ale strasne riesis mozgom a rozumom to, co ma ist prirodzene a ziaden rozum tam ani netreba zapajat. To je jedno ci sa ma ozvat on alebo ty, stane sa to tak, ako je to prirodzene.
Naozaj, ta tvoja neistota ti to velmi stazuje a veciam, ktore maju ist plynule a prirodzene, vklada pod nohy polena a vytvara bloky.
Dalej mi pripada, ze rozumom riesis aj to, ako ma to zoznamovanie prebiehat. Opat zle... na prvom rande ma byt iba objatie, nic viac, prijde mi to tak, akoby si to mala v hlave naprogramovane, ako to ma byt a nijak inak, inak to je nespravny sposob zoznamovania sa a to predsa nemoze byt! To nieje dobre. Ked prebehne iskra, moze byt na prvom stretnuti aj pusa. A kludne nemusi byt ani objatie, moze byt az na 13-tom stretnuti. atd, atd.
Jednoducho, v tomto ti nikto nepomoze, s tvojou zivotnou neistotou, a takisto ti vobec nepomoze, ked ti niekto napise navod, ako to robit, alebo ako to vnimaju muzi. Iba ta este viac "naprogramuje", a teda zamota a zablokuje.
Este k pokecu... myslim si, ze vela muzov vnima vysedavanie za pokecom za stratu casu (co aj je), a jedine, preco tam su, ze sa chcu realne s niekym zoznamit. Preto nemaju problem s tym chciet stretko po par rp. Nemusi im ist hned zakonite o sex, a mozu chciet skutocne vztah. Mne skor prijde na hlavu postavene vysedavat na pokeci kym je clovek sam a nic neriesit... iba si pisat... to je skutocne mrhanie zivotom. To uz je lepsie ist na prechadzku do lesa, alebo len tak von, ci do mesta, spravit si nejaky program, kde je aspon miziva sanca na zoznamenie, ale sediet za pocitacom, chatovat, a nesnazit sa zoznamit realne... hmmm...
ja som uz po prvom rande vedel,ci sa s dotycnou este stretnem,alebo nie...a myslim,ze ona rovnako....osobne som si zvykol dohodnut druhe stretnutie na konci toho prveho,zrusit sa dalo stale
Máš pravdu. Nie som zúfalá, len v tom neviem chodiť a nechcem to pokaziť ak stretnem niekoho kto za to bude stat
No veď to Agnes, ak ma záujem tak sa ozve, ak nemá, nech nechá tak...len chcem počuť mužský názor, ci očakávajú nejakú iniciatívu zo strany ženy
Na pokeci nic normalne nenajdes, na to zabudni. To skus skor nejaku zoznamku. Na nic sa nehraj, bud taka aka si. Komu sa to nebude pacit, aj tak by ste si nerozumeli, tak lepsie ked nic ani nevznikne. Skor ci neskor najdes niekoho, s kym si budes rozumiet. Len na to moc netlac a nebud zufala. To jednak muzov odradza a mas ovela vacsie sance, ze si najdes nejakeho zufalca.
Mňa to už aj prestáva baviť, ked si teda nájdem čas a idem na stretko, snáď nečakajú že sa s nimi hneď vyspim, ci ano? A myslím že už to že tam vôbec idem a bavím sa s nimi je dostatočná motivácia a prejav že mám nejaký záujem tak nech sa posnazia a ozvú sa...alebo som staromodna? Mám nerealne predstavy? Alebo sú všetci muži take padavky?
Moc to rozoberas. Neries, ci sa ma ozvat prvy muz alebo zena, ak sa ti pacil, kludne sa ozvi aj ty. Na druhej strane ak ma muz naozaj zaujem, tak sa ozve aj sam.
tak ked sa tvaria, ze chcu vztah, rastu sance babu klofnut
Ďalšia podivna vec, ktorej nechápem - x mužov na pokeci, ktorí napíšu, že sa chcú stretnut, hneď, a ked odpisem že teraz nemám čas - sak pochopiteľne, nie?? Tak sa už ani neozvu. Ako mne je jasné že im ide o sex, ale prečo sa tvaria, že im ide o vzťah ? A prečo sa ozývajú teda mne, ked je tam x stetiek s naspulenymi perami a vytrcenymi kozami, ktoré by aj chceli?