Pálenie bez výtoku + bolesti v podbrušku

Príspevok v téme: Pálenie bez výtoku + bolesti v podbrušku
mony9260

Zdravím Vás. Mám pálenie pošvy z vonku už tretí deň. Nemám však výtok. Menzes mi skončil pred troma dňami. Bola som u lekárky a tá povedala, že všetko je v poriadku, že tomu nerozumie, vraj to môže byť z močového mechúra. Ja si to však nemyslím, nemám pálenie pri močení.Liečila som sa však na gen. bradavice, tie už ale nemám. Na hygienu používam bud čistú vodu alebo lactacyd. Robím si sedavé kúpele, po nich ma to štípe ešte viac. Používam len bavlnenú bielizeň a žiadnu aviváž nepridávam do prania. Mám ale aj mierne bolesti v podbrušku. Pijem tiež urologický čaj. Prosím, ak má s tým niekto skúsenosť, poradte. Ďakujem.

mony9260

Ďakujem za radu. V pondelok idem k nej znova na výter, či to nie je infekčné ochorenie, ktoré sa ešte len prejaví. Moja lekárka je veľmi pedantná a po mojich neustálych návštevách ma poriadne prezerá a skúša všetko možné čo vie, len aby mi stále pomohla. Problém je, že mne sa z vagíny šúpe pokožka, miestami aj väčšie kúsky. Je to vraj preto, lebo sa mi obnovuje pokožka. Pohlavný styk som nemala veľmi dlho, kedže som do nedávna mala gen. bradavice. Dávam si pozor na seba poriadny. Snáď to nebude veľmi vážne. Najhoršie je to pálenie. Neviem si ho vysvetliť. Nedávam si na to žiadne mastičky, nechcem si narobiť ešte väčšiu šarapatu :(

Dadula56

Moze to byt alegia, ale ja by som sla este raz ku gynekologicke, lebo pochybujem, ze ti robila testy na bakterie, ked to mas len 3 dni. Totiz kultivacia trva tyzden, zrejme na teba len pozrela a nic neriesila. Takze trvaj na vysetreni, to, ze nemas vytok este neznamena, ze si ok. Zatial sa umyvaj iba cistou vodou (aj ten lactacyd vie narobit skodu) a skus si kupit antialergenny prasok. Ale osobne si myslim, ze mas gynekologicky zapal. Tomu by nasvedcovali aj tie bolesti.