Ahojte.
Dajte mi jeden dovod preco zit.
Robota hroza, rodina hroza. Od rana do vecera som v nervoch. Chodim na terapiu aj psychiatricke. Len neviem. Nechcem takyto zivot a nie som uz schopna robit nieco, hocico aby sa to zmenilo. Vsetkych a vsetko nenavidim, vratane seba. Zda sa mi ako by boli vsetci sebecki a bolo im jedno, ci som v nervoch abo nie. Mam pocit, ze im na mne nezalezi. Nemam prostriedky na to, aby som mohla cokolvek zmenit lebo moj plat je hruza. myslim na smrt, ale je tom len v urovni tuzby nieco zmenit a vymanit sa z tohto pekla. Neviem si ublizit. Este aj na to som slaba. Prednedavnom to aspon namne nebolo vidiet, aspon som mala aku taku silu to zakryvat aspon v praci. Ale dnes, dnes mi je vsetko jedno.
Co so mnou?
Prečo žiť? Preto aby si tým nas.ala čo najviac ludí ;)
Milli, ja neberiem drogy :D
Ja sa ti ani necudujem, ze mas taku blbu naladu a nic ta netesi. V tomto sebeckom a falosnom svete? Ved depku hadam nema len ten, kto je na praskoch, drogach alebo "trochu viac" :D svihnuty ako ja.
Vies, ako sa hovori v tom vtipe:
Ak sa ti zda:
ze si krasny/a, mudry/a, v praci sa ti dari, mas skvelych kolegov a prijemneho sefa, doma mas mileho partnera a poslusne deti a na tvari stale usmev, plat, o akom si snival, vsetci su k tebe dobri,
prestan brat drogy!!!
súhlasím s radami, čo ti boli dané nižšie.
a viac k tomu nie je čo dodať.
:)
Ja som si tiež myslela, že ľudia so mnou nevedia vychádzať, lebo som čudná, ale potom (po 2 a pol roku) som dostala do kancelárie novú kolegyňu a vďaka nej viem už určite, že chyba nebola vo mne. :)
Myslím, že by ti preto pomohlo, ak by si si našla nejakú kamošku. Aj keby to bolo len cez net. Čo myslíš?
vela ludi nechape ze vsetko okolo nas je predovsetkym take ake chceme aby to bolo. Vies preco su na teba vsetci hnusny ? lebo stale myslis na to ako su k tebe hnusny. v prvom rade zmen myslenie, zacni sa usmievat (ale nie falosne) skus sa zahrat na flegmatika ktoremu je vsetko jedno. pozor flegmatikovi nieje vsetko jedno preto ze ho nic nebavi, s usmevom mu to je jedno ;) :D
Ľudia sú sebeckí to je pravda. Pýtajú sa ako sa máš, aby na oplátku dostali tú istú otázku.
Mávala som tie isté problémy, dlho som bývala v depresií a uvažovala prečo som sa vôbec narodila.
Neviem ti jasne poradiť, pretože ak napíšem nájdi si niečo čo by ťa bavilo, väčšina ľudí v takomto stave nemá chuť a vôľu.
Najlepšie by bolo, keby si vzala papier a pero (nie cez počítač) a napísala všetko, čo je dôvodom týchto stavov a išla, čo najviac do hĺbky.
Možno to znie smiešne, ale mne veľmi pomáha, keď sa poriadne vypíšem a potom si to prečítam. Už veľakrát sa mi stalo, že ma to prešlo.
Peniazmi sa veľa zmeniť nedá. Musíš začať od svojho vnútra. Prečo všetkých nenávidíš? A prečo seba?
Áno, ľudia sú sebeckí, nikto nemyslí v prvom rade na druhých - ale to je len vec toho, ako sa nato pozeráš, chápeš, tvoje šťastie závisí od teba samej.