zápaly u dievčatka

Príspevok v téme: zápaly u dievčatka
emuska

Ahojte.Moja 3 ročná dcérka ma už dva -tri mesiace opakované zápaly pošvy.Ja už neviem čo s tým.Detsky gynekolog jej predpísal fungicidin,že vraj výtery sú čisté,že je to v poriadku.Lenže nie je ,je to stále to isté dookola.Zmenila som prášok na pranie,ani gatky jej už nedávam,len pančušky,obmedzili sme sladkosti na minimum.Test na cukor nám robili,aj moč aj krv je vporiadku,tak ja už neviem čo mám robiť.Poradťe niekto.vdaka.

wp

teraz ma napadlo,ak by si pre svoju dcerku naozaj urobila cokolvek tak by si jej mohla kupit lampu BIOPTRON,ta naozaj pomaha na cokolvek,a zapal by urcite na 99%vyliecila,mam ju doma takze viem o com hovorim:)je uzasna jednej zene skutocne!!!pomohla vyliecit rakovinu..len je tu jeden problem a to ten ze stoji cca10 000SK,uz z tejto sumy je jasne,ze to nie je šmejd made in china....pravidelne nasväcovanie by jej problem a hociaky zdravotny vo vasej rodine okrem HIV dokazala vyliecit:)))Pa drzim prsty

wp

takisto by som uprednostnila volnu bavlnenu bielizen a dostatocnu hygienu,nie vsak prehnanu a vyhybaniu sa umyvaniu genitalii mydlom.....prip.pouzivat napr.lactacyd femina na vyrovnanie pH v posve,repikove kupele...Ahoj

colina

Už som vela počula o čisnske medicine.
Určite by som to vyskušala.Som však šťastna matka že už nemame problemi takeho charakteru.Teraz viem že už nepovolim vyšetrenia ktore nie su potrebne a vobec nie aby mojej dcerke nadavala doktorka.
Lekarov si vyberam a teraz som nadmieru spokojna v BB.Prajem vela zdravička.

anka

Moja 4,5 rocna dcera ma hrcku na prsniku. Detska gynekolog.nam povedala, ze to nic nie je, strati sa to, moze to byt s kuracieho masa - kurence krmia hormonmi aby rychlo rastli. Uz ste, prosim vas, mali podobny problem?

misa...

JA som pred nedavnom zacala chodit na cinsku medicinu. Ta vpodstate spociva len na tom co nam ponuka priroda. Mam kamaratku, ktora tam chodi uz dlhsiu dobu a jej aj jej synovi to pomaha. TAk ak by ste chceli tak odporucam to vyskusat- zatial som sa stretla len s pozitivnymi nazormi na tuto medicinu . Ale musim podotknut ze je to dost drahe a plati sa aj z avysetrenie (okolo 400 sk)

emuška

Ahoj,už sme prekonali aj mrle aj hlísty,výter z konečníka bol čistý.Mlieko a jogurty zbožnuje toho má denne dosť.A kde môžem kúpiť tie propolisové tabletky?V lekárni?

colina

Ked čitam o problemoch dievčat hned si spomeniem čo som zaživala s dcerkou.Ona mala tiež problemi a velke pričom bola na hormonalnej liečbe a ta sposobila zapal pošvy.Nik ma neupozornil čo robiť aby nenastali taketo problemi.Bolo to zložite pričom sa odporuča zvyšenie mliečnej kultury a tu ona nesmele pretože bola stale zahlienena a mlieko podporuje hlienitost.Kupili sme jej PRO BIO no to zas sposobilo narušenie čriev.
Vlastne skušali sme na nej ako na zajačikovi.Detska gynekologička nemala pristup a kričala po dietati a tak som sa nahnevala a dala ku znamej.Ta pomohla aj ked s problemami pretože ma dieťa nenavidelo hned ako mi len nožky roztiahla/a to sme boli doma same/slubovala po čom tužila.Jej však vychadzali prišerne vysledky že si s tym nevedeli rady.Ked tvojej dcerke vychadza všetko ok skus len jednoducho kupať v repiku možeš pridať dubovu koru.
Ano spodne pradlo sa nesmie prať v draždivom prašku v avivažy ale ani sušiť na slnku či radiatore.Len volne schnuť naj v mraze.POdla čoho usudzuješ že ma zapal.Napada ma že ak sa často škrabka alebo ma červenu pošvu može sa jednať aj o hlisty.Tie su potvory a v stolici alebo vzlepoch vobec nemusia vyjsť.Tu treba ked dieta silno zaspi isť s baterkou a pozrieť medzi nožky či v okoli pošvy alebo konečnika nevidieť ako keby potrhanu bielu niť.Ak ano chodte ku pediatričke a ta odporuči sirup na preliečenie.Napište ako sa malej vedie.Prajem aby viac ste nemali problemi a dcerka bolo zdrava.

Ivka 1

Emuska vášej dcérky by pomohlo pitie
aloe dźúsu s brusnicami,zápaly by bolo
dobré preliečiť tabletkami z propolisu.