Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vada, psychicka porucha, bezna vec?

Príspevok v téme: Vada, psychicka porucha, bezna vec?
glamorous

ahojte moj problem je v tomto, ako keby mam dve tvare, niekedy som proste ustrachany, vyplaseny z niecoho napr prvy den v praci, inokedy som zase uplne v pohode sebavedomy, pritom v rovnakych situaciach, uz neviem co od seba kedy cakat, to iste napr. pri babach, niekedy som uvolneny, vtipny, inokedy zase neviem zo seba dostat nic normalne a posobim ako trtko, dalsia vec ked mam nieco napr prednasat v skole najprv mi casto niekedy vynatahuje zaludok ale na druhej strane som spevak v kapele a tam problem s ´prednesom´ nemam, tych prikladov je viac, cim by to mohlo byt ?

Jane_3sto18

Ja som tiež takáto, ako keby človek dvoch tvárí (a že ja dve tváre aj mám :-D), kamarátka o mne vyhlásila, že som spoločenský introvert alebo nespoločenský extrovert a nevidím v tom žiadny problém.
Myslím, že takto preskakuje veľa ľuďom, však to závisí aj podľa nálady a psych. rozpoloženia.

amanda23

no to si tu ozaj "narazil" na tych "pravych" odbornikov...Skoc si len dobrej psychologicke, pokeca s tebou, rozoberiete to a budes v pohode, tymto trpi minimalne polovica ludi, vynimka su tu bez chrbtovej kosti so "zdravym" sebavedomim, tak sa dnes hovori bezocivosti, jedine taky tieto problemy nemaju...

luciano

Ja píšem, že sa môže jednať, nie, že sa jedná. Jedine psychiater to môže určiť, preto odporúčam jeho návštevu.

glamorous

tie zaludocne nervozity nebyvaju casto, iba ked mam daco prezentovat v skole napriklad, vek 24 povaha skor introvertna aj ked obcas mi ´svihne´ a som skorej komunikativnejsi a priamejsi, priatelov mam pomenej ale su blizky zase

luciano

Môže sa jednať o dg. F603 emočne nestabilná porucha osobnosti. Navštív psychiatra, ktorý ti na to predpíše lieky.