Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nevera a jej prekonanie vo vzťahu

Príspevok v téme: Nevera a jej prekonanie vo vzťahu
nelly89

Chcem sa spýtať tých, ktorý ste prekonali vo vzťahu partnerovu neveru...ako dlho vám trvalo, kým ste to rozchodili? Ako dlho ste mali ešte potrebu rozprávať sa o tom? Zaujímali vás detaily? Ja neviem, ale mne to stále behá po rozume, nemôžem sa zbaviť tých myšlienok, aj keď som sa rozhodla dať nášmu vzťahu ešte jednu šancu...Lenže partner sa o tom nechce so mnou rozprávať...ja vlastne ani neviem, kedy to zacalo a kedy to skoncilo...viem, iba zhruba,v akom obdobi to bolo...to bolo akurat take tazke obdobie pre mna a presne si pamatam kazdy den, co som robila a asi preto by som to chcela vediet, aby som si to dala nejako do suvislosti....

Fiona

utekaj od neho..cim skor tym lepsie cim dlhsie s nim budes tym tazsie bude pretrhut puto..ak to urobil raz aku mas istotu ze to neurobi opat?pochopim kebyze to urobi po 20 rokoch manzelstva ale teraz na to nie je ziadny dovod..netrap samu seba...

mima009

Dobre napisala Dadula,aj Maoam,Nelly ja som prvu neveru predychala po 3rokoch...v januari mu hovorim..ze vies, co zlatko?som zistila,ze mna pri pomysleni na tu vec uz nic neboli,netrapi,uz sme sa na tom aj zasmiali,hovoril,ze ho to viac pritiahlo k mne...a v tom istom roku v maji ma podviedol zase ... potom zase za rok...keby som to citala v nejakej knihe,tak si o takej zene pomyslim,ze totalne blba chudera...teraz mame rok obdobie...ze vraj cisto,ale ja mu uz neverim,stale mam stavy uzkosti,ked nahodou nezdvihne telefon hned...ale do kedy?teraz viem,ze neklame,lebo viem o kazdom jeho kroku,musi dvihat telefon,aj ked ma jednanie,pocuvam,o com sa rozprava,volam mu v noci,ked je na sluzobke,musi mi fotit ked ma s niekym stretko,je to chore,ale on suhlasil s takymyto podmienkami..lebo plakal,prosil,nechcel sa rozist...ale aj tak mam niekedy pochybnosti,dala by som aj 1000Eur nejakej psychologicke,alebo niekomu,keby ma naucil stavy uzkosti zvladat...som dopadla:-)ak ti mozem poradit, utekaj od neho,mna uz teraz po tych rokoch mrzi,ze som nebola dost silna a nevykaslala som sa na neho po tej prvej nevere...

Maoam

tak je, ak si samu seba ctis a vazis, aspon trocha, tak to urob kvoli sebe a ukonci to

preboli, budes rada, ze si to ukoncila, posilni ta to

nerob zo seba handru a nebud masochistka

nezasluzi si ta

2bodka

Moam ma zial pravdu. Jednorazovka sa mozno odpustit da, ale pokial ta podvadzal prave vtedy, ked si ho potrebovala, tak to asi nebude spravny chlap pre teba.
Nezabudnes nikdy, vzdy na to budes mysliet a vzdy ti bude luto hlavne toho, ze nebol tam, kde mal byt, ale zatial objimal inu.

Maoam

nerozchodis to

ak to urobil pocas dlhsieho obdobia, nie jednorazovo a prave vtedy, ked si mala tazke obdobie, nema to cenu

budes sa zbytocne iba trapit, predlzovat to, nema to vyznam

Kovepa

Dadula presne tak!!! Dobre si to napisala. Kazda zena by si mala vsimat taketo "signaly" uz pred svadbou. Niektore to nnaschval prehliadaju a potom placu, ake su chuderky, lebo maju zle manzelstvo. Tak preco sa nerozidu vtedy, ked maju na to este sancu? Nevera pred svadbou nieje dostatocny dovod uchranit svoje buduce deti od nestastia a zleho rodinneho zivota?...

Dadula56

Ak nie ste manzelia a nemate deti, tak to ukonci. Ak to je vztah, ktory mal byt o dvoch a partner ta podvadzal dlhodobo (tj nebola to jednorazovka)tak to nie je ospravedlnitelne. Zrejme ho mas rada a bojis sa byt bez neho, ale s nim to tiez nepojde, ten vztah pomaly uplne vyhasne na nedovere, slabej komunikacii, vycitkach. Zbytocne to natahujes. Navyse sa zda, ze on ani nema zaujem sa nejako pred tebou ospravedlnit. To, ze sa to stalo v nejakom tvojom tazkom obdobi je vyslovene chrapunstvo. Bola to mozno aj pricina toho, preco to robil-nebola si dostatocne podla jeho predstav, tak si skocil inde. Spytaj sa sama seba, kde bude taky muz, ked budes mat rizikove tehotenstvo, ked budes v sestonedeli, ked ochories, ked budes mat rodinne problemy.