Ahojte, chcem sa opytat zien (alebo muzov s obriezkou), ake mate skusenosti s obrezanym, co sa oralenho sexu tyka? Ja mam s tym celkom problem, v tom, ze mam problem ho uspokojit. A uprimne dost ma to frustruje. Ked mam priatela velmi rada mu ho pravidelne doprajem a pri neobrezanych muzoch som nikdy problemy nemala, ci to trvalo kratsie, dlhsie, mohla som si menit tempo, \"vyhrat sa\", vzdy z toho mali zazitok, ale pri terajsom, ked pouzivam rovnake techniky, tak mu vzrusenie pomaly upada, co sa mi pri predchadzajucich partneroch nikdy nestalo. Vzruseny ostane len v pripade, ze nasadim fakt rychle tempo a mam ho pomaly az v krku. Ale to sa prilis dlho vydrzat neda a ani ma to potom uz nebavi. Nejake tipy, triky, rady co by sa mu mohlo este pacit? Pytala som sa ho, co by som mohla urobit inak, ale povedal, ze to je fajn.
Oralny sex s obrezanym muzom
ale obriezka sa pouziva aj ked muz trpi predcasnou ejakuaciou takze ked je obrezany mal by vidrzat dlhsie tak preto
miska a tebe by mohol priatel napchat jezka do cuncury aby ta ta frigidita presla
jenna zober si kladivo a treskni ho s ním po vajciach!