Zdrávim bolo mi zistene že mám v krvi nadbytok bilirubinu,mám pochybnosti že mi to sposobil lexaurin(bromazepam). ktory beriem na uzkosť.Takže otazka znie,mohol to sposobit lexaurin alebo nie??
Mám v krvi nadbytok bilirubinu
Privela bilirubinu v krvi je casto dedicne, ale potom to ma clovek od narodenia. Inac to bolo niecin neskor v zivote sposobene a caste priciny su poskodenia pecenie chemickymi liekami alebo inymi chemikaliami, alebo mikrobami, najma roznymi virusami.
Ja mám tiež veľa bilirubínu (hyperbilirubinémia), nemôžem napríklad kvôli tomu užívať HAK, ale ja to nemám vôbec z liekov.
To je príklad.
Nuz medzi skodlivymi [posdtrqnnymi ucinkami tejto chemikalie uvadzaju aj leukopeniu a poskodenie pecene
Tak co sa divis?
en.wikipedia.org
Skus brat na uludnenie L theanine, 2 x 400 mg. Nielenze nie je skodlivy ale ani nie je navykovy, takze ho beries len ked to potrebujes.
Problem je ale sa zbavit bromazepanu, ktory je silne navykovy.
Ano,mohol,je to pravdepodobne tymto.
anonym6666- ja ani neviem čo je to ten leuxaurin, ale ako každé lieky aj on má určitý škodlivý účinok na pečeň. Keď tak sa poraď s lekárom.
Takže nemože to mať vplyv ??
Anonym5- bilirubin je žlčové farbivo.
To je odpadovy produkt produkovany pečenou,proste niečo s pečenou stači napisať na google,možno mi lexaurin vplyva zle na pečen alebo niečo take fakt neviem čo to može byť,ale bez lexaurinu som strateny,musim ho brať lebo ked vindem medzi vela ludi bez lexaurinu tak je to fakt nič prijemne
Čo je to bilirubin?Uživam lexaurin,okrem toho,že uvolňuje napetie,nemá asi žiadne vedl.učinky