Kamoška a môj bývalý - kto vie, nech pomôže

Príspevok v téme: Kamoška a môj bývalý - kto vie, nech pomôže
alesee

ahojte..neviem či ste sa už stretli s podobným problémom ale potrebovala by som čo najviac komentárov a ak by sa dalo tak rozumných...mám 22 rokov a pred pár mesiacmi ma nechal priateľ kvôli inej, už aj vtedy som mala podozrenie že je to moja kamoška, ešte k tomu jedna z najlepších ale potom som sa trošku uukludnila, mala som aj iné starosti, samozrejme aj teraz mám, ale v poslednom čase asi tak 1-2 mesiace nechce isť nikam von cez víkend darmo ju prosim furt má migrenu a že sa jej nechce isť medzi ľudí, pritom vie, že ja sa môžem len na ňu spoľahnuť keďže sme zostali v kruhu priatelov len my 2 nezadané...Poprosila by som vás že ak máte nejaké skúsenosti, prípadne nejakým ným spôsobom či by ste mi vedeli poradiť ako mám zistiť či spolu sú alebo nie..Možno si len namýšlam ale príliš vela vecí sa stalo: vedel kde býva kamoška už vtedy ked sme ešte spolu chodili, volal ma na chatu s kamoškou a ked som mu povedala že kamoška neide tak povedal že chata nebude kvôli nejakým problémom, vždy ked viem že je on v práci tak vtedy sa s ňou viem aj stretnuť a vtedy je aj ona na FB ale keď viem že môj bývalý nepracuje vtedy ona nikdy nechodí von a ani na FB..príliš vela vecí sa tak nahromadilo čo mi dá dôvod myslieť si že sú spolu..ja len zato chcem vedieť lebo s tym chlapom som chcela žiť, chcela som mu dať všetko a keď mi to bola schopna urobiť kamoška, tak nestojí o to aby som sa s ňou ďalej kamarátila..

pan d.

Ja neviem, co tu riesite, vsak ona to nevie isto:) Hypotezy.
To je ako s tym ciganom, ktory si isiel pozicat furik od farara a celu cestu si v duchu hovoril, ako mu farar ten furik nepozicia a uz ked bol pri jeho dverach, farar otvoril a cigan mu hovori: nasram vam aj na ten vas furik:D

Agnes999

No zrejme to nikdy kamoska nebola ked je schopna ti toto spavit. Prebrat chlapa a este aj klamat. Ako tvoja paranoja to zrejme nebude. Najdi si ineho chlapa a inu kamosku. Na tuto sa vykasli, nema problem ta hocikedy zradit.

alesee

doubledog
no práve od toho sa obávam...že asi to paranoja nebude a že mám pravdu a aj ty že som oboch stratila..no neviem..keď ja mám sakra strach že je to pravda

alesee

pan d.
Tak ja sa jej vždy pytam či je nejaky chalan na obzore, ale mi len tolko odpovie, že ona sa teraz s chlapmi nezaoberá a nedávno ešte skoro skolabovala od toho že nemá chlapa, proste sa vhýba témy chlapy a o mojom bývalom sa vôbec s ňou nedá rozpravať a ked jej niečo napíšem zle o bývalom tak sa odhlasuje z FB a neodpíše len na druhý deň v lepšom prípade..v poslednom čase sa mi aj vhýba

Saxana
mala b bť úprimná ale ako som písala ona radšej klame akoby povedala pravdu...cítim že má niekoho, neviem či to je môj bývalý alebo nie, ale strašne ma táto situácia hnevá, už mslím furt len na to..a samozrejme už ani v podstate neviem ako kamoška vzerá tak dávno sme spolu neboli vonku..vžd sa vyhovára že bude doma a potom celý víkend sa na nete ani neukáže...viem že nie všetko je okolo internetu ale ona je tým posadnuta..ano zničili priatelstva ale mne je z toho zle ak si pomyslim že ona a on su spolu..

Saxana

Píšeš ,že je to jedna z najlepších kamošiek. Tak v tom prípade by ti mala úprimne povedať ako to je.A takých priatelstiev,ktoré zničil chlap už bolo...Sama mám s tým skúsenosť.

alesee

ja by som sa jej opýtala, ale ona by mi nepovedala pravdu, aj ked sme spolu do školy chodili často mi klamala len zato že mi vraj nechcela ublížiť..