Môže ešte fungovať taký vzťah kde partner podvadzal ? ( viem to mesiac, vyjasnili sme si to, odpustila som mu, ale mam pocit, ze vsetko ide dole vodou. Coraz viac sa hadame a on sa mi dostatocne nevenuje. Moze to byt tym ze mu to stale pripominam ? velmi ma to boli, ale snazim sa to nejak nedavat najavo, len aby jemu bolo dobre... Dajte názory. Dakujem.
Má to význam?
Pre mna vztah, ktory narusila nevera bol uz v comsi "zly". Nech mi nikto nehovori, ze v dobre fungujucom, zmysluplnom vztahu sa len tak z nicoho pritrafi nevera. Len tak z cista jasna, clovek, ktory ma vo vztahu vsetko, co potrebuje a je spokojny, len tak sa mu pritrafi, ze sa vyspi s niekym inym? :) Nuz, ja by som za tym hladala aj cosi viac.
Pokial si sa sama rozhodla, ze mu to odpustis, nesmies sa k tomu dalej vraciat. To, ze mu to pripominas stale je len a len dokaz toho, ze si s tym nezmierena. Mozete to spolu prekonat, ako par...ale aky par? Ak tam bola nevera, ma to este zmysel tahat spolu? Su ludia, co ich nevera este viac zblizi a su ti, ktorych to polozi. Vyber si, ktory pripad chces byt ty a podla toho sa spravaj :)
ja to napriklad nechapem. nechapem tuto vlastnost bab. preco nedokazete odpustit?
stalo sa mi nieco podobne co tebe, ze ked som bol pol roka v zahranici tak ma moja vtedajsia partnerka podvadzala. a nie raz, ale skoro celu dobu co som bol prec. zistil som to, odpustil som jej to a NIKDY som sa k tomu odvtedy nevratil. chapes? NIKDY. toto znamena to slovo odpustit.
ty si mu to neodpustila a asi ani neodpustis, lebo to ako baba nedokazes. asi je to nieco geneticke. vsimol som si tuto vlastnost u velmi vela bab. nedokazete odpustit druhemu cloveku a zivite v sebe nenavist a hnev, ktory vas zoziera zvnutra...
Dakujem za vase nazory. Budem sa snazit dat to do poriadku, mam ho skutocne rada, deti nemame, no planujeme buducnost, spolocnu domacnost a potom deti. Spolu sme viac ako 4 roky. Minulu sobotu mi povedal ze je chory, ze po robote pojde rovno domov - a ja ako inac som zacala rypat do nho a hovorit mu o tej ___ . Nahneval sa, ani sa mi neozyva, dnes som mu napisala smsku ako sa má, ako mu je, tak odpisal, ze trosku lepsie, ze mal teploty - bla, bla, bla... Popriala som mu skore uzdravenie a dobru noc, tak mi ani neodpisal. Nie lahke na to len tak nemysliet, urcite ma chapete. Ja som z dediny, on je z mesta, on chce aby som sedel vzdy doma, a do mesta isla max s nim, alebo s najlepsou kamaratkou ktoru pozna. Ale on co robi po robote to uz ja neviem. Taktiez poznam jeho najlepsieho kamarata, ale ten ma sklamal teraz nedavno, ked sa ho zastaval vo vsetkom, pritom vedel o jeho nevere.
Co ine mi ostava... budem sa snazit to zachranit, nechcem o neho prisť.
Podla mna ma zmysel neveru odpustat iba vo vztahu, kde uz ide aj o nieco ine ako iba dvojicu bez zavazkov (ked ide o deti, spolocne zavazky). Narusena intimita tam kde bol ten vztah len o dvoch sa velmi tazko obnovi. Mam pocit, ze u vas je to tento pripad, nepises nic o detoch, rodine. Ak mu to pripominas, tak to nikdy nepojde. Kazdopadne odpustit sa to neda hned, potrva to a zabudnut sa na to neda nikdy, ale ak budete do toho rypat, nema to zmysel. Bud sa zmier s tym, ze uz sa o tom rozpravat nikdy nebudete a uz vobec nie na to narazat alebo sa musite rozist, lebo to je len predlzovanie trapenia.
winky a pomaranc maju uplnu pravdu....NIKDY, za ziadnych okolnosti sa k tomu nevracat a nepripominat to, ak to dokazes, tak vo vztahu budes fungovat...ale ak to nedokazes, bude lepsie sa rozist, lebo nema zmysel mu to stale pripominat, tym sa budete dookola neustale hadat