Pre chlapov: co znamena pre vas veta LUBIM TA?

Príspevok v téme: Pre chlapov: co znamena pre vas veta LUBIM TA?
JeToTak?

ahojte, chlapi :)... po precitani knih typu zeny su z venuse, muzi z marsu mi vychadza jedna vec: chlap povie vetu "lubim ta", ak sa so zenou chce vyspat. moje skusenosti to potvrdzuju, najviac tato veta odznela este pred tym, ako som sa prvykrat s priatelom vyspala, potom to zacalo byt zriedkave... ako potom mam zistit, ze ma chlap naozaj miluje, ked muzi maju casto problem vyjadrovat svoje pocity? dakujem :)

xxxy

mne chlapi nepovedali, že ma ľúbia, ak sa chceli so mnou vyspať. Ani jeden :D
Ľúbim ťa mi povedali tí, ktorí ma naozaj ľúbili. A len dvaja mi povedali, že ma milujú.

Takže si myslím, že v tej kniho boli riadne pi*ovinky popísané :D

Ak sa s tebou niekto chce vyspať, začne ti predsa hovoriť iné veci: mmm dnes veľmi dobre vyzeráš. si úžasná, sexy .... máš krásny úsmev. A je pri Tebe bližšie a bližšie a ty necúvaš. Ide ťa odprevadiť domov, alebo rovno k nemu. aaaaa potom to už je tam, kde chcel.

Mýlim sa?

dzobáčik

Samuel, príliš sa pripútavaš na materiálne veci, povrchnosť, vonkajšiu krásu a hlavne peniaze ... šak preboha dýchaj chlape, relaxuj, adoptuj si psíka z útulku, venuj sa charite, teš sa z obyčajných maličkostí, zmeň pohľad na svet ... a hlavne hľadaj VNÚTORNÚ krásu žien ... ak si inteligentný, tak na to prídeš ;o)

Agnes999

No to musis vycitit ci to mysli vazne. Ak ti to povie na druhom rande tak je jasne, ze mu ide len o sex a snazi sa ti tlacit kaleraby. Ak ta naozaj miluje, budes to citit v tom, co pre teba robi, nemusi ti to ani hovorit. Slova su bezpredmetne a casto klamu, neriad sa nimi.

Aanap

ja ked som mal vnutorny pocit..ze milujem svoju patnerku....zacal som inak vnimat den, povinnosti...vsetko negativne bolo hned lahsie.. myslim.., ze ak chlap miluje zenu.. dokaze to jedine spravanim... aj ludia ktori sa miluju sa pohadaju... ale pokial muz miluje zenu...sadne o 23.00h do auta a ide jej to vysvetlit osobne...a je jedno ci ma pred sebov 250km... a po hodinke vysvetlovania zas dalsich 250km spat...

naopak...veta milujem Ta sa da povedat hocikomu a hocikedy... takze asi to najlepsie vycitas zo spravania...

Vemeno

samuel,

tiez by ma zaujimalo, preco si zeny radi beru veci, ktore si neyasluzia, nezarobili si na ne a ani na ne nemaju narok. A hlavne, ze s tym nemaju ziadny problem a vobec im to nevadi.

Magy

JeToTak - to, ci ta muz miluje sa da spoznat podla jeho cinov, spravania a postojov, nie podla toho co ti posepka do uska ;)
ak dava na prve miesto teba a tvoje zaujmy, nerobi mu problem sa obmedzit alebo zmenit svoje plany len kvoli tebe, jeho spravanie voci tebe DLHODOBO vykazuje rovnaku uroven zaujmu...
a takych malickosti je kopec, ako podrzanie dveri, pomoc pri obliekani/zobliekani kabata, celkova uctivost a respekt v spravani sa voci partnerke, slovnik a zvyky... to su nepriame veci, podla ktorych sa da usudzovat, ci to je slusny a spolahlivy clovek, alebo egoisticky navovany matcho, ktory ti sice donesie aj kvety a bude skladat basne, ale presne ako pises - len preto, aby ta dostal tam, kam on chce a tomu podriaduje vsetko.

JeToTak?

samo, tu sprostost a naivitu by som vedela vycitat aj ja sebe: stale si poviem, ze s tymto to bude ine, a nie je... ked dostane, co chce, uz nie som zena jeho zivota ani nic podobne. je online, a nevie mi napisat ani riadok...