Dobry den. 24.10. som zacala na odporucanie mojej psychiatricky uzivat antidepresiva Trittico - kazdy vecer iba tretinu tabletky. Po desiatich dnoch som tieto antidepresiva musela vysadit, nakolko mi byvalo velmi na zvracanie a mala som hnacky (trpim histaminovou intoleranciou). Napriek vysadeniu sa vsak nemam dobre, kazdy den mi je na zvracanie a mavam hnacky. Preto sa chcem opytat, ci je mozne, ze mam taketo stavy kvoli vysadeniu antidepresiv? Ako dlho to moze trvat, ked som antidepresiva pred 11 dnami vysadila? Dakujem za odpoved.
Antidepresiva Trittico
Tiez beriem od vcera Trittico,dala mi to psychiatricka ako prvu pomoc,som po rozchode,ta svina ma zase podviedol a chcela by som vydrzat,neozvat sa mu,nezdvihnut,neviem,ci je to aj na taketo stavy,je mi hrozne,alebo stale nerozumiem,keby som to brala pol roka,malo by mi to depresie vyliecit,alebo,ked prestanem brat,tak sa mi zase vratia?malo by to aj nejako zvysit chut do zivota?skusala som brat uz cipralex a nieco ako sertlift?mala som hrozne stavy,tak teraz som bola rozhodnuta pociatocne neziaduce ucinky vydrzat,ale je mi po prvej tretine stale na zvracanie a hrozne ma boli hlava...neviem,ci by mi viac nepomohol nejaky klub oje...ych zien,neexistuje take nieco?
Podla mna je liecba na psychiatrii nekonecna. Ja ani neviem, akym zazrakom sa stalo to, ze nedostavam ten podrbany liek injekcnou formou, vsak to si neviete predstavit, co je to za svinstvo. Toto mi ma pomoct?! Mne liek proti schizofrenii vyvolaval vsetky priznaky schizofrenie. Ked som ho vysadil, tak nemam ani jeden. Je to mozne?
Podla mna si psychiatri neuvedomuju, ake silne su tie ich lieky a ze sa nemaju pisat kade komu, kto povie, ze ho boli napr. hlava:) Kazdy, kto pojde na psychiatriu, dostane liek:) Cize vsetci su chori okrem doktorov:)))
Ja som bral jeden cas dve antidepresiva a jedno anxiolitikum.
Tiež som spokojná s Tritticom, spočiatku ma večer veľmi rýchlo uspal, teraz beriem 2/3 a som v pohode...
Ja som bol s tymto liekom velmi spokojny, ale doktorka mi ho zrusila a ani nepovedala preco.
Ahoj, ja beriem Trittico a takéto vedľajšie účinky nemám a súhlasím s tým, že po toľkých dňoch tvoje telo už netuší, čo je Trittico, takže príčina hnačiek je určite inde a nie v AD.
Po 11 dnoch to urcite uz nemas z Trittica, to sa uz davno zmetabolizovalo a vylucilo.