Stále len maličkosti

Príspevok v téme: Stále len maličkosti
_Emma_

Ahojte baby,
sme s priateľom spolu už rok a čím ďalej tým sa to stupňuje. Hádame sa asi každý druhý deň a kvôli blbostiam, no tie hádky prekračujú medze. Ako to mám riešiť? Ako nám mám pomôcť? Milujeme sa a pritom vieme, že je to už zlé ale nechceme byť bez seba.
Poraďte mi, prosím.

Slecna A.

niekedy je velmi tazke riesit veci bez emocii, najma ak su tam obrovske emocie :D Sama to poznam...Naucila som sa ale urobit si vydych nadych, na par sekund "vypnut", zamysliet sa, porozmyslat nad situaciou...ked sa takto skludnis, zarucene budes inym tonom aj jednat s priatelom. A velmi dobre ti tu radia, aby si sa pokusila nezacinat hadku. Skus to isty cas vydrzat, urcite to opat prinesie daku odozvu.
V mojich vztahoch hadky prichadzali v momente, ked sme si k sebe zacali dovolovat hoci co...Cize, ked sme stratili respekt voci sebe a uctu.

Micelka

skus nezacinat hadky, nereagovat na jeho blbé argumenty, komentáre, narážky.. ak budes tou co hadku nikdy nezacala alebo si jej nevsimala, mozno pochopi ze on je tym, kto kazi vas vztah.

alibi

zazila som to v dvoch vztahoch. v oboch pripadoch sme sa vyse pol roka snazili to dat dokopy.. zo vsetkych sil.nedalo sa to. podla mna sa proste ludia zacnu casom hadat ak tie ich povahy nie su uplne kompatibilne. neverim, ze sa to moze zmenit. dufam, ze sa mylim a svoj vztah zachranis. ak sa nemylim tak ti prajem, aby si sa po rozchode citila ako ja. stastna bez hadok a kazdodenneho placu. volna a slobodna. teraz zazivam skutocnu lasku bez hadok a mnohe veci z minulosti mi dosli az takto neskoro. vztah plny hadok je pomala samovrazda.

Magy

Emma - je to vec cviku a vzajomneho respektu. nepises kolko mate rokov ani ziadne ine detaily o vas.
kazdopadne treba zacat tym, ze veci sa riesia KLUDNE a BEZ emocii. pokial sa vsak nedokazete dohodnut bez kriku a utokov, doporucujem partnersku poradnu, kde vas mozu lepsie usmernit a poradit. a pokial nepomoze ani to, budete si musiet kazdy ist svojou cestou. a ver, ze je to casto lahsie, ako byt s clovekom, ktoreho sice milujes, ale zaroven strasne trpis a ublizujete si navzajom.

_Emma_

viem, že sa stačí prestať hádať hh
ale my to proste nedokážeme,povieme si ako to má byť, keď sa ktomu už schyľuje ale neni to jednoduché
stanovíme si pravidlá ale tie vydržia pár dní, a potom tu je to zas...