Rychlo sa urobim

Igorinko

Chcel by som reagovať na tuto temu. Žijem v manželstve so ženou,ktorej vzrušivosť je moc veľká,milujem orálny sex a v predohre ju spravím i 2-3x jazýčkom,chce to.potom ona mňa láska a dráždi ustami-vymodeluje si môj penis do maximálneho stoporenia. No pri intímnom styku má za 2-3minuty tak silný orgazmus,že ju musim krotiť,škriabe,hryze..v pohyboch prestanem a prejde do štádia bozkávania..pochvílke sama začne byť aktívna..keď sa spraví zas tak za 2minuty,schuli sa na bok a v mopmente zaspí. A čo ja,ja som nebol ani na polovicu rozdráždený a idem vždy do sprchy a tam sa dorobim...vždy. Už som jej o tom povedal ako to je...odpoveďou mi bolo...že niektoré ženy nedosiahnu vagin.orgazmus celý život a musia s tým žiť. U nás je to opačne a že môžem byť rád,že sa spravim sam a vytečiem... Na otázku,že prečo ma ona nedorobi..povedzme ešte 2-3x predlžením sulože.mi povedala,že to je jej maximum a že aby som si našiel pomoc s väčšou výdržou. Som z toho nešťastný a už aj hľadám..na sme priatelia,na spolu atď....