Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

PRECITAJTE SI VSETCI!!!!

Príspevok v téme: PRECITAJTE SI VSETCI!!!!
salena

Stalo sa mi to ocom si mozno kazdy vravi ze nieje nic vazne ale verte mi je to veeeeeeelmi vazne... dostala som pohlavnu chorobu :( trichomoniazu .... neni to nic prijemne ani po fyzickej stranke ale ovela horsi je ten pocit ze mozete niekoho nakazit... ze dlhu dobu nemozete nikde ist nemozete nic robit.. a ani dlho dlho potom .. a uz stale budete mat strach sex pre vas uz nebude taka zabava .. bude to obava co ak zase :( okrem toho som asi nakazila aj svojho kamarata...nemala som odvahu mu to povedat rovno tak som mu len navrhla nech ide sa dat preventivne prezriet... koli sebe.... radim vam vsetkym PRAVIDELNE NAVSTEVUJTE LEKARA a davajte si pozor s kym idete :( je to velka hamba a hlavne zodvovednost! ... okrem toho vela pohlavnych chorob ma neprijemne nasledky a je to aj tresne

salena

ramirez== ved to je v tom ze ja som ho poznala veelmi veeelmi dlho :( .. moj dobry kamarat to bol.. nemyslela som si to onom

ramirez

Vies netreba sa vychrapat s kazdym kto pride do cesty a uz ked tak aspon pouzit kondom... Potom nemusis lietat po lekaroch ani mat strach. Bud rada, ze sa to da liecit vobec, mohol byt AIDS ...