Kamarat - frajer?

Príspevok v téme: Kamarat - frajer?
juju988

Chcela som sa opytat....ci niekto zazil situaciu.....ze by sa dal dokopy s niekym....s kym predtym sexoval a toho druheho vnimal iba ako kamosa...moze prejst dajma tomu milenecky vztah do vztahu normalneho.??

som v takej situacii, ze ukoncila som s kamosom "blizzsi vztah" s tym, ze on nechcel vztah...lebo sa na to necitil este...ale....co viem, tak druhu zenu neriesi.....
komunikuje so mnou...ozyva sa mi ako sa mam a pod.....
niekedy ked pise tak flirtujeme spolu....dokonca spomina casto na to co bolo...
a pod:((
dlhsie sme sa nevideli...a neviem ci by som vydrzala byt pri nom a ani sa ho nedotknut a nepobozkat :(

obidvaja mame nad 25rokov....

juju988

jaaa-- ty mas aspon dobre to, ze uz ta aj k nim vzal a ze ta rodicia vnimaju ze existujes:)) podla mna je to celkom aj dobre znamenie... I ked kamosi sa mozu tiez len tak navstevovat..
ten moj by ma teraz urcite k nim nezobral :))

xdanielax- mne ani neviem co presne vadi...asi najviac to ze ma nechcel ako frajerku... a pritom viem ze lahostajna som mu nebola a nebolo to medzi nami zle...
mozno mi "vadi/ pletie... jeho spravanie, ze furt rozobera prave to co sme mali...ako aj napr. sex..
pritom vie ze sme sa dohodli ze budeme obycajni kamosi bez dotykov, bozkov a sexu... a ze nech si na sex najde niekoho ineho..
a mozno ma chce iba na sex...ale to ho kaslem...i ked pochybujem zeby so mnou komunikoval 4mesiace a pritom spolu nie sme...

xdanielax

jaaa - tak vidis. proste to neries. Ak by ti vadilo , ze ta nejako moc zatahuje do niecoho, co sama nechces, vtedy je na mieste sa porozpravat. Ale ak nie je problem, a je ti dobre, tak to neries a uzivaj si to :)

oukydouky

"tak ho trosku ignoruj ,ked ti zavola -kontaktuje ta ,tak ho neuprednostnuj a napis mu ,ze ides von s kamosmi ,aby skusil volat neskor ..... ak chce vztah ,urcite ho to bude stvat"
toto je zakladny pilier vsetkych uzasnych vztahov - vypocitavost, vychcanost a potreba manipulovat s tym druhym.
preco proste nemozete povedat druhemu na rovinu co k nemu citite? lebo aj on vam moze klamat? lebo vas mozno nema rad a vy neznesiete to pocut? len potom aku ma cenu sa snazit o taky vztah a pripravovat si taketo "taktiky" ako nejaky sociopat, ked tam jednoducho ta uprimnost a laska nie je? tell me

jaaa

nevadi mi nic, len ma zarazil s tou necakanou navstevou u jeho rodicov...neviem, ci je to ok v ramci "kamaratstva"...a nejdem sa ho pytat...ja som "tvrdas"... :D

xdanielax

jaaa - a co chces menit na tom, co mas teraz? Ved vyzera ze si spokojna, ci nie?

juju - a tebe co presne vadilo?

jaaa

kks :))) clovek sem zabludi po polroku-roku po "mozno" nejaku radu a vidim toto..ako keby som citala moj pripad..teda, takto, co sa tyka, "kamaratstva s benefitmi"...az na to, ze sme sa dohodli, ze sme "kamosi"...je nam spolu fajn, blaynime ako deti, prechadzame sa, srandujeme...sem tam kamaratsky sex...SEM-TAM! pise mi na 90% prvy on (nie je to ten isty??hahahaha:))) ...ale v poslednej dobe ma zaraza a neviem, co si mam o tom mysliet, ja hram stale "tvrdasa", lebo som si nie ista svojimi citmi k nemu...ale je aj tak neviem..doviedol ma domov k rodicom na caj ... a odvtedy len uvazujem...teda mne takto zamotal hlavu...

PoPotvorka

tak ho trosku ignoruj ,ked ti zavola -kontaktuje ta ,tak ho neuprednostnuj a napis mu ,ze ides von s kamosmi ,aby skusil volat neskor ..... ak chce vztah ,urcite ho to bude stvat ,ze ho neuprednostnujes ,lebo zakladny princim nejakeho vztahu je tuzba a po niecom ,co sa nam len tak ledabolo ponuka asi moc netuzime :D

juju988

lenze on sa tak prejavoval..asi som si vsimala zle signaly :)

minule som sa ho pytala...ze preco mi pise, alebo naco ma kontaktuje ked ma nechce.... a vraj ma chcel....
nechapem to :((
nic sa nesnazi riesit... :(

PoPotvorka

nebola si si ista jeho citom a spala si s nim ?
ty si nacisto podlahla a jemu to asi vyhovuje ,takze ti neostava nic ine ,len si nerobit velke iluzie a s rozumom si pockat na pozitívnu spatnu vezbu z jeho strany :)

juju988

ja som neuprednostnila nezavazny sex....ja som ho chcela celeho :)) cize i sex....
lenze nebola som v tom "vztahu" spokojna, tak som povedala ze nebudem s nim spavat....
kedze sa nestretavame (neni v jednom meste) tak si piseme kedze chcel to on....a na 90% sa ozyva on
ale furt mam pocit ze vztah chciet nebude so mnou nikdy :(( a zas bude vymyslat...
len mi mota hlavu,...ze mu to chyba a blaaa