Veľa krvi po prvom sexe

Príspevok v téme: Veľa krvi po prvom sexe
daisy234

Dobrý večer, v utorok som mala prvý krát pohlavný styk so svojim priateľom. V ten deň som mala dostať menštruáciu, celý deň "nechodila"..tak sme sa k tomu nejako dostali:D..bolo to veľmi bolestivé, (k čomu prispelo asi to, že to bolo v stoji, ktorá pre prvý sex asi nie je vhodná)..a po samotnom akte sme si všimli, že som začala veľmi krvácať..neviem či to bolo spôsobené aj tým, že som mala pred menzesom, ale po sexe som krvacala len minimalne, normalny menzes som dostala dnes. Neviem čo si mam o tom myslieť, myslím ale, že menzes to nebol, bola to iná krv. Je také krvácanie normal?

odpovedam

to sa stalo aj mne. Proste si krvacala a stale je tam mala ranka. Pockaj par dni. Ak to neustane, tak chod ku gynekologovi. Ale spinenie znamena iba primes krvi. To sa moze diat aj tesne pred menzesom, po nom, i pri ovulacii.

to je jedno

mala som prvý sex so svojim priatelom,velmi som krvácala,už sú od vtedy tri dni,no ja stále krvácam,síce nie moc,je to len špinenie,no predsa. čo to znamená ?

Magy

ano, ak si mala tesne pred spustenim menzesu, je mozne ze pohlavnym stykom sa cast epitelu maternice oddelil a vyplavovil, pricom sa ale samotny menzes este nespustil. k tomu doslo az dnes.
taktiez defloracia je velmi individualna zalezitost, niektora nekrvaca skoro vobec, ina to ani npociti, inu to boli...
pokial nemas ine zavazne problemy, nezvykle bolesti odlisne od tych, ktore bezne mavas pri menzese, niet dovod sa znepokojovat.