Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Steklenie pri konečníku

Príspevok v téme: Steklenie pri konečníku
xylb

Prosím o radu. Už asi 5mesiacov ma šteklí pri konečníku, nie v noci, iba cez den, niekedy ráno, niekedy počas dna, striedavo...Bola som na vyšetreniach na pariazity, dalej 2x na vyšetrení výteru z konečníka, ale všetko mám v poriadku.Je mi už trapné furt pýtať od DR rôzne vyšetrenia, lebo ona tvrdí, že mi nič nie je. Snažím sa nejesť sladke takmer vôbec. Jedna liečitelka mi povedala si 5 diagnostík z toho že mam parazity kadetade na organoch a že to oni ma šteklia. Mne nič iné nie je len toto šteklenie-neškrabem sa tam ani nič, lebo to nie je až také silné, len cítim také pukanie akoby som tam niečo mala. V stolici som sa hrabala už niekoľkokrát a nič tam nebolo, manžel mi baterkou skúmal konečník a nič. Nechápem.
Aha, ešte sa mi robia niekedy také svrbivé bodky-niečo ako pich ihly, alebo malilinka výražtička. Svrbí to tak 5minút a koniec. Robí sa mi to tiež od vtedy. Môže to mať súvis? Co to môže byť?
Cesnak už jem, vlakninu, olej z čiernej rasce , Enterosgel na detoxikáciu a ja neviem čo už ....

xylb

Dakujem vám veľmi pekne, beriem všetky rady :), dík arman, kapustu máme plný sud....
Dnes mi bolo na žaludok tak zle, že som pochybovala o všetkom, ale už mi je lepšie-to je asi aj spojené s tým tehotenstvom :D
Díky moc všetkým, budem sa aj mastiť aj jesť to, čo treba

rerwer

je jasne, ze ide o hemeroidy. takmer kazda jedna zena ich ma pocas tehotenstva. je to normalne, cudujem sa ze ta nato este neupozornil ziadny lekar. zacni ich liecit uz teraz, ked este neboli a nekrvacaju

julietta

NO to svrbenie môže byt aj plesne alebo huby. Ked si tehotna, to fakt vela nemožeš experimentovaz, len prirodne liečiva. Na huby je dobry skorocelovy čaj 3xdenne, ten prospeje aj dieťatku.
Mozu to byt aj mrle, tak tekvicove jadierka si s nimi poradia-rano a večer denne za hrsť-3dni a potom hocikedy. no a jasneže cesnak.

modracik

xylb:poradim Ti cesnakove tablety s materinou duskou.napis na moj meil, ak chces.Totiz nie je aloe vera gel ako aoe vera gel a tiez samotny cesnak je agresivna potravina,po dlohodobom uzivani moze zle posobit na crevnu floru....Samotny cisty aloe vera gel nepomoze....

arman

xylb - kysla kapusta sa urcite nebije s kvasinkami... respektive bije... ale bije hlavne ona ich. :-)
Nemaju ju radi ani paraziti.
Kysla kapusta je pre nase pasmo pomaly najprirodzenejsia a najprospesnejsia vec pre creva, aka tu existuje. Genialna vec, smelo zjedz kludne 100-200g denne, kludne aj viac, ked mas chut. :-)

xylb

No, večer som si to natrela canestenom a poviem, že ma dnes nič nešteklí, možno náhoda.
Kúpila som si kokosový olej-mnam, velmi mi chutí, ale neviem, či je nejak obmedzený v dávkovaní.
Oreganový olej čo som čítala nemôžu tehotné, ale mali tam oreganový čaj, kde však nepísali, či môžem či nie, tak som ho nekúpila, lebo mali aj šalviový a ten 100%nemôžu tehotné a nebolo tam tiež uvedené. Ešte sú oreganové tobolky, tie som sa nedočítala či môžem.
GSE - extrakt z grepových jadierok taktiež neviem, či môžem, inak by som si to už kúpila.
Písala som na jednej stránke otázky na toto, tak uvidím, čo mi odpíšu.
Objednala som si aj Aloe vera gel, ten je vraj tiež protiplesnový a písali niekde aj proti parazitom, rovnako ako oreganový.
Dúfam, že toto môžem všetko kombinovať, doma mám ešte Olej z čiernej rasce, ten je vraj proti parazitom. ten užívame.......
Len najhoršie je, že ja ako pracujúca tehotná a moje školopovinné 7ročné dieťa nemôžme držať hladovku ani nejakú extra dietu. Zatial nejeme sladkosti, teda takmer - dnes som kupila v bioshope nejaké lízatko bez cukru bez nahr.sladidiel nejaké prírodné či čo, a jedny trubičky celozrnné s fruktozou inak tam nie je nič. tak aspon toto.
čítala som aj o klinčekoch že sú proti parazitom ale neviem kolko toho môžem ja aj dieťa zjesť.
Dieťa spomínam preto lebo mu raz vyšlo z jednej stolice kvasinky, tak odvtedy sa snažíme to dať dokopy. a ešte sme boli na tom Diacome čomu síce ja neverím ale kamaratke po dlhej dobe trapenia so synom diagnostikoval tento stroj Skrkavky a napokon po užití Vermoxu v najvyššej dávke že z neho vyliezlo totálne komando....tak som bola aj ja s mojim a vraj ma mrle hoci jej nič nie je , tak na 50%vyšli.a trochu aj plesne.
No na parazity je vraj aj kyslá kapusta ale to sa bije s kvasinkami na ktoré sa nesmie.
Neviem teda, čo mame držať akú dietu, či na parazity či na plesne.

xylb

emalea,
nie nerobili, mna niečo takéto ani nenapadlo, pretože pri toxoplazmoze sú riadne príznaky a toxokarozu ani nepoznam-teraz som si o nej prečítala. skúsim sa opýtať doktorky ale na mna sa bude určite pozerať ako na debila.
Lulita- skúsim to na plesne, mne to Dr vravela, že to môže byť mykoza, len ak by to boli vnútorné plesne alebo Candida alebo kvasinky, tak mi kremik asi nepomôže, ale ako vravím robili mi aj vyter - kultiváciu aj stolicu nič tam nevyšlo a vraj plesne by tam vyšli, keby boli. Ale skúsim.....