Opovrhuje mojou pracou

Príspevok v téme: Opovrhuje mojou pracou
rosalginka

Vyjadril sa ze ju neuznava mam Bc. a on ze napr. Mgr,Mudr,Judr je viac (ano je :) ) neskor zapotil ze tu ide hlavne o status v spolocnosti,(on ho ma) a ja pomaham ludom s Bc.nechape to a aj ked to nikdy nedal na sebe znat az do teraz tak ma ma za nieco menej.... ako sa s tym vysporiadt? zeny z jeho minuloti boli workoholicky tak ako je mozno aj on ...a ja som skor rodinny ty

Agnes999

No ak je manipulator tak bez od takeho co najdalej. Taki ludia budu vzdy niekoho ponizovat a najhorsia obet je vzdy ich partner. Aj on si uz nachadza dovody, pre ktore ta bude ponizovat. Mas nizsie vzdelanie? Zarabas menej? Casom si najde urcite viacej. Vyjdes z toho ako ta najneschopnejsia krava co nevie absolutne nic a moze byt rada, ze on sa obetoval a takym neschopnym nemehlo zije, lebo keby ta on nechcel, tak urcite o teba iny v zivote nezakopne. Tak si rozmysli, ci takyto zivot chces. Tu vobec nejde o to, ci si JUDr. alebo MUDr., aj keby si bola, nasiel by si dostatok veci ako ta ponizovat a ty to vies.

flegma

ajeje, tak to budes mat teda dost narocne, ale cim skor to urobis, tym lepsie... nieco ako naplast, cim rychlejsie sa strhne, tym menej to boli
neboj, najdes si lepsieho, takeho, ktory si bude vazit aj teba, aj to, co robis

rosalginka

je vyborny spolocnik. mame toho naozaj vela spolocneho,knohy,filmy, hudba, atd.
Nemam vela kamošov to je fakt.,ak by bol koniec prisla by som o dalsie tak trochu ;( ale zvladla by som to , ved pred nim som bola sama :) takze asi koli pocitu osamelosti nie. Niekedy v minulosti by som povedala ano ale teraz nie.
Neviem co ma k nemu taha ,mozno aj sex ale mame ho sporadicky i ked teraz sa da najst sex na kazdom rohu....neviem , fakt neviem ,obmotal si ma..a zohrava n atom aj svoju ulohu ze osm s nim prisla o panenstvo

oukydouky

a on keby nemal status v spolocnosti, pracu, peniaze, tiez by si ho nepokladala za menejcenneho? skus uprimne povedat, ci by mal pre teba rovnaku hodnotu..

rosalginka

ano on je manipulator minule mi tu dal niekto prispevok z wikipedie ako odhalit manupulatora bolo tam asi 30 bodov,,,,on splnal asi tristvrtinu z ponky.. ako ho mam odkopnut,je jasne ze manipulator si hlada taku zenu teda ako som ja ze sa mu nevzpriami...ale ja sa mu chcem , aj ked sa mu par dni neozvem ,neda mi to a ozvem sa - je to des

Mimulus

To si na tom ešte super - ja som teraz dostal za dva mesiace necelých 300. Nemám titul a je pravda, že nie som zamestnaný ale aj ja mám okolo seba samých vzdelaných ľudí :) Ale nikdy mi nič nevyčítali.

rosalginka

ano aj ja si to myslim ale skoncit s nim chcem dlho len sa od neho nemozem odputat , aj ked idem na stretko s tym ze definitivne end tak ma nejako prehovori , chvilu som s nim stastna a potom zasa to iste, najhorsie je ze aj jeho kamosi ktorí maju viac ako Bc. chytaju sa za hlavu preco chce mna a kadzý kruti s ocami. Ja viem zarabam mizernych 500euro