Vyjadril sa ze ju neuznava mam Bc. a on ze napr. Mgr,Mudr,Judr je viac (ano je :) ) neskor zapotil ze tu ide hlavne o status v spolocnosti,(on ho ma) a ja pomaham ludom s Bc.nechape to a aj ked to nikdy nedal na sebe znat az do teraz tak ma ma za nieco menej.... ako sa s tym vysporiadt? zeny z jeho minuloti boli workoholicky tak ako je mozno aj on ...a ja som skor rodinny ty
Opovrhuje mojou pracou
nakazil ma pohlavnou chorobou !!!! liecim sa uz vyse roka uz u druheho lekara,,,,choroba je liecitelna ale ja som psychicky na dne ! stale sa mi to vracia aj po prelieceni oboch sucasne .... nevladzem a on si z toho nic nerobi... jemu nic nie je ! je zdravy ,nevel o tom ze ma tu chorobu al emna sa to drzi ako kliest!!! ja som na dne vycerpana, ide mi to vela do penazi ,kupujem lieky z vlastnych aj pre neho ,,, nevladzem, psychicky ma to vystavuje ,,som chora a aj teraz sa to u mna objavilo
To sa nedá - toto keby ľudia dokázali tak po svete chodia len samí zabávači s dobrou náladou :) Určite budeš smutná a najlepšie bude ak prerušíš kontakt úplne! Žiadni kamaráti! Jednoducho začni znova žiť :)
och MImulus cista pravda!!! ale co mam s niekym chodit bez lasky len tak ze je pre mna vyhodny ??? boze ja by som to nemohla . Moja otazka znie ako to prekonat toto obodbie, ako sa vzchopit a povedat mu ze je koniec bez toho aby som bola v depkach
Vy..r sa na lásku z tej v živote nevyžiješ, tobôž nie v dnešnej dobe. Neviem ako ty ale dobre vieš aký je tak.... Nemôžem to posúdiť, pretože som nebol v podobnej situácií ale v dnešnom svete potrebuješ peniaze, úspech, prácu a okolo seba ľudí, na ktorých sa môžeš spoľahnúť a o ktorých sa môžeš oprieť a nie manipulátorov s obrovským egom.
ale hej ..on pomoze vzdy ked treba im... pozhana a vie udrzat tajomstvo kamaratske..len to moje akosi nevedel a povedal to svojim kamosom....niekedy mam pocit ze jeho naj kamos ...ze akokeby ho mal rad viacsvojim sposobom nez mna (nie je teply ani jeden :D:D :) ak by nieko na t onarazal na 100%)....
neviem, ja fakt neviem ja citim ze to bude koniec ale ja ho lubim...ano ma manipulaltorske skolny ale beztak to nie je manipulator
Ani ako kamarát by nebol dobrý!!!
NUz on si ma uz opantal... sme spolu rok a pol , chapete ? zo zaciatku to nebolo take a vlastne cakala som s tym tozhodnutim doteraz aby som sa v tom utvrdila.
On mi povedal ze ma lubi taku aka som ale asi som vsimava az privelmi , vsimam si take malickosti a on vie ze si to vsimam a aj to tak robi.. nenapadne mi dava na javo.
Nie som s nim preto aby som mala nejakeho frajera.
Len ako sa s nim rozist ked ja ho lubim... ale moja racionalita mi razne kaze chod prec!!!To nebude dobry manzel pre teba ....ako kamarat by bol perfis... je workoholik a preto sa ja citim ako drho-tretorada...akych mate muzov vy ? Ked vam nieco slubia trebars ze zavolaju,zavolaju ?? lebo on nie ,slubi ale neurobi to a ma na to trapnu vyhovorku....
nefinka,
no preco? Asi aby nebola sama, aby mala nejakeho frajera.
Ktovie, mozno aj ja tak skoncim, ze budem radsej vo vztahu s blbcom ako sama. :(
a na co si s nim?
No co by potom povedal na mna, nemam ani titul a dokonca som robotnicka. :O :DDD To uz aky odpad by som pre neho musela byt. A jemu vadi, ze mas BC! No Koniec!
Suhlasim tu s nazorom, ze ak by skoncil na nejakom opustenom ostrove, tie tituly by mu boli nanic.
Osobne mi viac imponuju muzi, ktori su zrucni, sikovni a neboja sa fyzickej prace ako ti s titulom.