Acai Verde skusenosti

xxkvetkaxx

ahojte baby uz ste vyskusali tie zazracne kapsule acai verde ake to ma ucinky, pretoze som dost na pochybach ci objednat alebo nie..dakujem za infoo

bets

baby prikladam odkaz z kade som to ja objednavala dneska alebo zajtra by mi to malo prist tak som zvedava lebo je tam toho vela popisane a potrebovala by som dat paknych 20 kil dole , tak som zvedava ze co to bude potom dam vediet

www.acaiverde.com

xdanielax

RNG ma pravdu, baby.
A hlavne, primarny ucinok akehokolvek ovocia nie je predsa to, ze sa z neho zazracne schudne. Ono moze byt zdrave, obsahovat vlakninu, vitaminy atd .., to beriem, ale ktokolvek s rozumom a nezaplateny reklamou vam povie ze najlepspim spalovacom je uprava stravy (racionalna - nie vynechanie) + pohyb.

heluska2210

nikdy v zivote som nic take neskusila,no rada by som dala dole par kil,preto vas prosim,ak ma niekto skusenosti s acai verde,nech odpise...dakujem

bubu777

No presne baby tak to prosím vás sem napíšte že čo a ako :)
Mejby - áno ja som dokonca na jednu stránku prispela svojou otázkou a vôbec ju tam ani nezobrazilo tak neviem .. som jednoducho zvedáva.. tak baby píšte :)

RNG

Akai je cennne ovocie, s vysokym obsahom antioxidantov a roznych stopovych prvkov. Ale je to len ovocie, tj nestacia z neho miligramy. Juhoamericky sportovci z neho jedia 100 gramov mrazeneho denne, vtedy poznaju jeho ucinky. Rozne susene kapsule s miligramami praskoveho ovocia su len na oklamanie zakaznika.

Mejby

No ja som veľmi zvedavá, lebo jeden blog s acai verde sa mi zdá dosť divný - je tam veľa chvály od rôznych ľudí, avšak všetky akosi znejú rovnako... akoby to písal jeden človek...