čo mi je?

slecna

aloe vera gel , moj manzel mával tieto prehánky skoro kazdý den.
tera berie asi 6 týzdnov tento gel a naozaj mu to pomohlo.
a uz sa mu to takmer úplne upravilo.

slecnade@centrum.sk

driny.4

Ja mám taktisto tento problém a uzvreli mi to ako draždivé hrubé črevo.Pozorovaním svojho stavu som si zistila, že následne po jedle sa nesmiem napiť vody alebo čohokoľvek, musím počkať min. hodinu a a ž potom prijať nejakú tekutinu. taktisto mi škodí dráždivo ak konzumujem po sebe potraviny rôznej teploty. taká kávička so zmrzlinou je pre mňa zabijak. A samozrejme, ako to už mnohí napísali stres sa u mňa prejavuje automaticky preháňaním. vtedy ani moja kombinatorika nepomôže

kajka

Cauko Kristy.
Aj ja mam ten problem len ja ho mam kazdy den. Vraj mam drazdive crevo. Je to zo stresu. Vraj pomaha Aloe vera gel.

janík

preháňanie najčastejšie spôsobuje slabá slezina-vyhľadaj akupunktúru a daj si ju posilniť a preháňanie skončí

Alternativa

Evellin, co znamena "prezieranie"? To je urcite relativne, ako vsetko v zivote. Ak sa naozaj nadlabnes, tak sa necuduj. Zastav to co najskor, myslim to nadlabavanie sa. Treba jest 5x denne vyvazenu stravu v mensich porciach a zaludok nebude mat dovod obracat sa.

evellin

ahojky..uz asi 2 rok mam problem...ked sa najem a ja sa teda najem poriadne, az prezeriem, vsetko sa mi to postupne dostava do ust, nieco ako napinanie a vracanie, ale ja vracat nechcem...ide to samo!! co je to? bulimia??

Alternativa

Psychika - dobre si precitaj nazor Zuzuom. Zamysli sa, ci na nieco nemas prilis vysoke naroky, alebo prilis kriticke chovanie.

zuzuom

Moja zlata čo v živote nevieš straviť???ake myšlienky Ta znepokojuju?žaludok totiž travi nielen potravu ale aj myšlienky ktore nas deptaju,skus si odsledovať na čo si myslela s kym si v nepohode a možno prideš na to že nie si spokojna sama so sebou.Kup si knižku Miluj svoj život od Luis Hajovej a pracuj s nou a uvidiš že na pricinu prideš.Skore uzdravenie.