Neviem to prekonat a ani neviem co to je

Príspevok v téme: Neviem to prekonat a ani neviem co to je
matus125

Zdravim som normalny 15 rocny chalan ktory ma rad spolocnost aj vsetko okolo seba ale mam taki mensi psychicky problem a prejavuje sa len vtedy ked si nanho spomeniem to nanho je vlastne jemna bolest v zadnej casti hlavy inac to poviem ked normalne som velmi silno zaujaty niecim tak pocit v hlave mam uplne normalny ale ked si na to spomeniem tak sa mi akokeby v hlave nieco akokeby stiahne a nasledky su napr jemne koktanie ale ked ten pocit nemam v hlave tak viem velmi rychlo a suvisle hovorit v posledom case mam take stavy ze si nemozem spomenut napr na nazov nejakeho predmetu potom som taki ako motovidlo a zacalo to jednym ranom ked som sa zobudil a toto som mal v hlave neviem cim som si to spocobil ale niekdy som hral dost vela pocitac a pocitacove hry a raz ked mi otec povedal ze neviem rozpravat ze sa zasekavam a odvedy je sebavedomie fuc neviem ci si to len namyslam ale ja uz ani neviem je to blbe dost

hundret

ja som bola do 12 tiež čiperné dievča..mi mlela huba jedna radosť...a potom som sa začla zaekávať, nemohla som si spomenúť na mená vecí bežnej potreby a tak...hlava ma síce nebolela, ale skus viac odpočívať a myslieť na svoje pocity...zvýš si sebavedomie..napr. novým účesom..všetci sú si rovní, takže žiadne komplexy lebo čo...ja som mala rovnaký problém, ale mňa udupávali rodičia..myslela som si že to tak má byť, ale teraz ako dospelá viem, že to bolo prehnané a všetky problémy pramenili odtiaľ...skús si ten problém analyzovať..možno prídeš na niečo z minulosti(zážitok, trauma) a až potom to budeš mocť zmeniť