Ahojte. Ja mám pozitívne skúsenosti, a to používam set len dva týždne. Akne sa mi vyhadzovalo nepravidelne, občas mala pleť horšie, inokedy lepšie obdobia. Ale zas ked som sa vyhádzala,tak to boli horšie podkožné formy akne čo miznú aj pár týždňov, síce nie veľa naraz, ale poostávali mi fľaky. Ak beriem lepšie obdobia,tak drobné akné a čierne bodky, rozšírené póry...set som začala používať práve v tom \"lepšom období\", takže mi akne zmizlo už po týždni,najmä z čela, tam mi ani nevidno fľaky..na lícach mi poostávali fľaky a nedohojené pupienky. Niekto písal, že to pleť vysušovalo...párkrát v týždni si robím aj peeling, nepoužívam len mydlo a vodu ako píšu v návode. Inak mi to pleť vôbec nevysušuje, ani ked používam len pleťovú vodu ráno. Na druhej strane, nepoužívam make-up (sú prázdniny) ale ked, tak minimalne. Kedysi som si musela dať aknecolor aj korektor a hrubú vrstvu púdru, dnes mi stačí bbkrém na zjednotenie farby pleti a korektor...puder len na to, aby sa mi pleť neleskla, čo je paráda, dokonca si ľudia všimli že mám aj pehy :D ktoré neostali skryté pod omietkou...takže zatial môžem odporučiť,chystám sa používať set 2 mesiace ak mi to jedno balenie tolko vydrží, čo si myslím že nie je problem, lebo krem sa lahko rozotiera aj ked je taký malinký, takže sa rychlo nemíňa. hádam pomiznú aj fľaky na lícach :)