Toxoplazma - ako dalej?

;blancl

Moja sestra je 12tyzdnov tehotná a zistili jej v krvi že pozitívne na toxoplazmu môže jej to uškodiť počas tehotenstva?

ayurvedsky maser

Pokial vam uz bola zistena toxoplasma, tak sa nespoliehajte, ze ked vam krvne testy vyjdu negativne, ze uz mate po probleme. Problem je v tom, ze krvne testy a vytery maju detekcnu schopnost cca 25 percent, takze az ked mate vysoke hodnoty, tak vam nieco zistia. Znizene hodnoty sa nedaju bezne zistit. Takze vam krvny test vyjde uz negativny a mne diagnosticky pristroj, ktory ma vyzsiu detekcnu schopnost nez je krvny test este stale vykazuje, ze ten problem mate. Potom je len otazka casu kedy sa znovu namnozi natolko, ze vam zacne znovu zneprijemnovat zivot, alebo v pripade tehotenstva sa zacnu problemy odvijat u vasich deti. Mam mnoho klientov s touto diagnozou ci s inymi problemami kde to este nebolo doliecene a potom im nikto nevie zistit z coho maju zdravotne problemy.
S pozdravom Milan Pravda, Alternativna medicina, Liptovsky Mikulas

janula1968

Predám liek Daraprim. Liečila som sa na toxoplazmu a zostali mi 2 balenia. Ak tento liek niekto potrebuje mám možnosť mu ho predať:-)

babykiss99

mám 18 a od 9 sa liečim na toxoplazmu. milá Evka,určite s tým treba niečo robiť,ak váš lekár nerobí nič,chodte za infektologom vo vašom okolí(odporúčanie vášho detského lek)liečba prebieha v nemocnici na infekčnom oddelení a potom sa kontroluje každé tri mesiace. patrí sem ober krvi na krvný obraz a na toxo.

selen

Toxoplazma moze sposobit vaznejsie problemy hlavne ked sa nou nakazi tehotna zena (moze sposobit poskodenie plodu). Inac, viac sa docitate na lekarnici.zdravcentra.sk

evka

Mila pani:" mama", moj dotaz som dala kvoli tomu, ze lekar s nim nic nerobi
a ja sa obavam aby sa tato choroba viac nezhorsila