Dobrý, mám 19 rokov a dlhodobo zníženú bunkovú imunitu. Zistil som, že mám pod lavou pazuchou zvacsenu uzlinu pohiblivu, makku o priemere cca. 1cm. Dlhodobo mam zvacsene (uz 3 roky) uzliny v ingvine a na krku...po prekonanych virozach su stabilne zvacsene uz asi 3 rok. Neviete mi poradit, ci je to normalne som aj dost chudy mam 70kg a 182cm. Odbery som mal ok.
Uzliny pod pazuchou
Dobrý deň,dnes ráno ma bolelo niečo pod pazuchou a ked som si to chytil bola to tiež nejaká uzlina,len mna to bolí aj na dotyk..doteraz som nemal žiadné také problémy čo to može byť? prejde to či mám ísť hned k doktorovi? Ďakujem
Ak je tuha,rastie a nebolieva tak chod k dokotrovy .
Uzlinu pod pazuchou mozu sposobit aj virusy ci bakteria, lymfom by to nemal byt ale radsej chod ku doktorke na odber krvi , keby to bol lymfom tak by ti to zistili z krvi .Ale chod radsej k doktorke nech s tym nieco robi .
jj nerastie a tie, co mam cca. 3 roky na krku a v ingvine tiez nejak nemenia objem ani nebolia su stabilne zvacsene
sú aj pod pozuchou
www.google.sk
Ty si ozaj chudy, takze u teba bude hmatne uplne vsetko. reaktivna uzlina moze byt aj pod pazuchou. Pises ze ma tak cca 1 cm, take uzlinky mozu byt. Pises ze je jedna, nie je to zhluk a nerastie, takze najskor je ozaj reaktivna
dobre, ale je pod pazuchov a tam by nemali byt :(((
Pises, ze je makka, pohybliva do 1 cm. Urcite si si pozeral nieco o lymfomoch tak urcite si si aj precital, ze prave taka ako ju popisujes je najskor reaktivna, teda nezhubna. V inguinach mame hmatne uzliny prakticky vsetcia, aj ja.
Môže ísť o lymfom?????? :O
chod na sono lymf.uzlín ..