Detske jasle

M15

Nejde mi nereagovať. Ale asi to bude aj tak zbytočné, keďže tu je všetko čo sa jaslí Žirafa týka len negatívne a teda iný názor sa tu asi ani nevezme.

Dcéra mi chodila do tých jaslí 2 roky. Končila teraz v septembri. Chorá bola len na začiatku keď išla z domu do zariadenia. Chvíľu. Kým si "vybudovala imunitu" ako sa hovorí a "zžila sa s kolektívom". Potom za celý vyše rok a pol ani raz. Chcem tým povedať, že podľa môjho názoru, chorobnosť určite nie je spôsobená jasľami Žirafa, ale samotnou individualitou deti, nakoľko poznám odtiaľ viaceré deti, ktoré tam choré taktiež neboli.

Okrem toho, my - dcéra tam bola veľmi veľmi spokojná. Dodnes na ne a kamarátky odtiaľ spomína a akosi nevie zabudnúť. V tom najpozitívnejšom slova zmysle. Takže za nás nemôžem povedať jediného zlého slova. Ale to je asi individuálne. No poznám viacerých rodičov, čo na dané jasle nezdieľajú nič negatívne a taktiež tam boli nadmieru spokojní.

DNALORIK

Jasle žirafa NEODPORÚČAM..pracuje tam neprofesionálny personál, vrátane pani Grossmanovej - majiteľky. Strava absolútne nezodpovedá jedálničku, ktorý ma vyvesený na internetovej stránke a vnútri na nástenke. Namiesto tvarohového krému s ovocím a piškótkami deťom natierajú obyčajný biely chlieb s palmarínom - Perlou!!!..samé klamstvá a zatĺkanie, obchádzanie materiálno -spotrebných noriem a receptúr pre oblasť stravovaniA..no proste hrôza, asi by bolo namieste to oznámiť príslušným úradom..

Alexa12

čo viem, tak maminy su spokojné :) niektoré z nich poznám, lebo tam chodíme do škôlky, ale do jasličiek priamo sme nechodili, za mňa super- chorí sme za rok ešte neboli ;)

tekvicka-micka

Ahojte maminy mate skusenost s jaslami Detske kralovstvo? Ide mi hlavne o spolahlivost uciteliek a cistotu!! Nechcem aby moje dietatko neco chytilo a bolo stale chore ako tu popisujete o inych

nikto

Jasle Girafa? Mám s nimi veľmi zlé skúsenosti. Majú tam choré deti a podmienky tam niesu také, ako majú iné škôlky, či jasle.A sú aj zbytpčne predražené...môj osobný názor je taký, že niesom jediná, ktorá odobrala svoje dieťa z týchto jaslí nielen koli tomu,ale aj koli iným veciam,Je to na Vás rodičia, kam svoje deti nakoniec dáte....

petrana

možno by bolo lepšie vyskúšať súkromnú opatrovateľku. Teraz je kopec dievčat k dispozícii a možno by ste boli oveľa spokojnejší, ako v takomto zariadení.

zirafa zofia

skusenosti velmi zle. odporucam informovat sa na prislusnych uradoch ohladom menovanych jasli. nesplnaju zakladne kriteria. informacie napr. na urade verejneho zdravotnictva, ktory vykonal kontroly ... mozne iba na slovensku, bohuzial.

marti

tuto pesnicku 1-tyzden v jaslach 2 tyzdne doma velmi dobre pozname z jasli Zirafa Zofia alebo Girafa s.r.o. s pani Grossmannovou uspesnou podnikatelkou. nakoniec sme nasho chlapceka z jasliciek odobrali.