Ahojte ,
Mám pocit , že už nemožem nikomu veriť , ja som pre všetkých bútlavá vrba , priatelia vedia ,že som tu pre nich a že im pomožem ,keď budem mocť ....
lenže opačne to tak nie je ... Mala som už cez základku kamarátstva , len vždy som vyčnievala ,tým aká som bola , takže to neboli príliš hlboké priateĽstvá a keď sa to možno chvíľu tak zdalo ,tak som sa sklamala.
Na strednej to je teraz tiež tak . Mám kamarátky ,ale nemožem im plne dovoerovať , max. jednej , ale ona mi nevie vo všetkom pochopiť . Teraz ma jedna príšerne sklamala , lebo mi vyčítala strašne veľa vecí ,že uprednostňujem iných atď .
A čo sa vzťahov týka .. Mala som vzťah , ktorý padol kvoli tomu ,že bol starší (23) a chcel sa usadi´t a ja mám 17 a budem ešte dlho študovať .
potom som mala asi 2 mesiace vzťah , kde nakoniec vysvytlo ,že ma nechce , lebo zistil ,že ma nedostane do postele ( stále som váhala, niečo mi hoovorilo ,že on nie je ten , ktorý by mal byť mojím prvým ) a nakoniec som zistila ,že ma počascelého vzťahu podvádzal - nebol sex vo vzťahu , bol mimo ....
A teraz som určitý čas strávila s jedným chalanom . Všetko bolo prekrásne , ale pracuje v zahraničí , takže sme sa museli rozlúčiť , chceme byť spolu , no musel ísť a povedal ,že sa ozve .
Ale neozval sa , povedala som si ,že dobre , ešte nemal čas , musím počkať . Potom mi jeho kakamrát na fb napísal ,že je vo vazbe , lebo niečo vykonal ( riešil niečo aj doma , ale nepýtala som sa detailne ) . On mi to napísal len takmimochodom , lebo som pýtala fotky od neho .
Lenže neviem , neverím tomu . Neviem ako si to vysvetliť , mohol sa mi aj tak ozvať , a tiež mi je čudné ,že mi bloklo jeho účet na Fb ( mne jedinej ) . Akoby sa ma chcel zbavi´t , len mi to nechcel povedať priamo .
Vraj s ním ten kamarát nebude 2 mesiace v kontakte ,ale aj to je trhlé ...veď nie je v alcatrase ..
Nechcem robi´t urýchlené uzavretia , ale fakt neviem čo si mám myslieť ,vždy keď som niekomu doverovala , tak ma podrazil ...