Starší muž

Príspevok v téme: Starší muž
miranda78

Dobrý deň - zamýšľam sa nad týmto, lebo sa ma to týka. Potrebovala by som vedieť názory nezainteresovaných. Som rozvedená, mám deti. Zapozerala som sa do jedného muža, viacmenej mi dosť pomohol, ked mi bolo po rozvode najhoršie. A pomáha mi stále. Je odo mňa starší o 14 rokov. Mám ho veľmi rada, najprv v tom bola vdačnosť za všetko čo pre mňa urobil, ale moje city k nemu sa prehlbujú stále viac. Myslíte si, že normálne ľúbiť muža, ktorý je odomňa o toľko starší ? Pokiaľ ide o vzťahy, vek som nikdy neriešila, mne osobne to nevadí. Prosím len o názory. Vopred ďakujem.

Lulita

tak moja kamaratka ma o 25 rokov starsieho muza, maju spolu 3 deti, to je uz dost velky vekovy rozdiel , ale ona ho ma velmi rada, tak nech su stastni :) 14 rokov je nic

Zaran

Poznám manželstvo kde je žena od muža staršia o 12 rokov,on 30,ona 42 a klape im to.Sú spolu 6 rokov,dokonca majú 2-ročného chlapčeka a je po nich vidieť,že sú spolu šťastní.

doubledog

lubit mozes hocikoho, akurat vztah s nim moze byt rozdielmi poznaceny o dost viac, nez si v zalubenosti myslis.
najma v starobe.

a nie je tvoja laska nahodou iba velkou vdacnostou?

Lydia111

Moji rodičia sú spolu od maminých 18 a otcových 31, čiže 13 rokov rozdiel. Nkdy to nebolo nejako nápadné. Až teraz má otec po 70 a za sebou vážne ochorenie s následkami, až teraz je oproti mame "starý". Keby nefajčil 2 krabičky denne, nemuselo byť ani to. Mne ten rozdiel nepripadá dramatický.

aadriaanka

Lulita lebo žijeme dlhšie než muži a zostane neskôr sama. Plus v neskoršom veku sú dosť veľké rozdiely v potrebách a názoroch. Zastávam názor, že partneri by mali byť v približne rovnakom veku, ale nehovorím aby sa tým riadila. Je to len môj názor.

Lulita

a preco by nemal? ked ma napr. 20 a on 34, ved to su obaja mladi ludia, aj keby mala 40 a on 54, to vobec nie je dramaticky rozdiel

Lulita

14 rokov nie je nejaky dramaticky rozdiel, divne by bolo keby bol starsi o 30 rokov, ale 14 je nic, je lepsie, ked je zena mladsia, lebo rovnako stare pary casom vyzeraju tak, ze chlap je mladsi a to predsa nechces :) takze kludne