Dobrý deň - zamýšľam sa nad týmto, lebo sa ma to týka. Potrebovala by som vedieť názory nezainteresovaných. Som rozvedená, mám deti. Zapozerala som sa do jedného muža, viacmenej mi dosť pomohol, ked mi bolo po rozvode najhoršie. A pomáha mi stále. Je odo mňa starší o 14 rokov. Mám ho veľmi rada, najprv v tom bola vdačnosť za všetko čo pre mňa urobil, ale moje city k nemu sa prehlbujú stále viac. Myslíte si, že normálne ľúbiť muža, ktorý je odomňa o toľko starší ? Pokiaľ ide o vzťahy, vek som nikdy neriešila, mne osobne to nevadí. Prosím len o názory. Vopred ďakujem.
Starší muž
horien - a nema ten shreck nahodou trochu viac eur? :D
no tak chlap po 30tke a 16tka to je uz viac ako divne...
lulita moze byt, co viem tak mal vzdy priatelky o 10 rokov mladsie, dokonca po 30tke 16tky co mi uz pride divne, nechcem fakt hodnotit podla vzhladu a vekoveho rozdielu ale dufam ze sa rozidu, segra ma na viac, taka kočka a on taky shrek
horien - poznam takych typkov, co idu po mladom masku, ich to vzrusuje, ani tak nehladaju seberovnu priatelku s ktorou sa budu mat aj o com porozpravat, ale iba jedno uspokojenie
Vadu mať nemusí, veď doteraz možno nenašiel to čo hľadá. Dnes sa tak muži nehrnú skoro do manželstva ako kedysi.
To, že spolu chodia, neznamená, že sa aj vezmú aj keď vylúčené to nieje :)
jedna sa o segru dnes to oznamila mame a tu ide porazit, tiez sa mi to nepaci a ten chlap vyzera na 50, fakt neviem co na nom vidi vzdy mala dobry vkus na chalanov, su spolu uz pol roka vraj, nviem nechcem hodnotit ked ho poriadne nepoznam ale chlap ktory si nevie najst zensku vo svojom veku musi mat nejaku vadu ..ci nie?
Mala som takú spolužiačku v 17 rokoch chodila s 28 ročným aj sa napokon vzali. Ale ja osobne také vekové rozdiely neuprednostňujem vzhľadom nato, že keď rôčky idú, tak už bude pre ňu starý a chorľavý.
nechcem zakladat novu temu kedze je podobna, predstavte si ze mate dceru ktora konci strednu a oznami vam ze chodi s 33 rocnym chlapom, brali by ste to normalne alebo?
Ak ide o lasku, tak je to super. Musis sa vsak zamysliet nad tym, ci to nie je len take zalubenie zo zufalstva. Najlepsie do takeho, co je vzdycky po ruke?:)
lulita - s bývaním nie je problém, máme dom...
agnes999- nemyslím na smrť, myslím na prítomnosť, mám právo na šťastie si myslím aj v svojich 34 - rokoch