Male klamstva

Príspevok v téme: Male klamstva
Fero M.

Ako riesite resp. prikladate nejaku važnost malym klamstvam?

Teda ak vam partner zaklame s nejakou hlupostou?
Vsimol som si ze mi sem tam moja povoe nieco len aby sa neriesila podstata. Teda nie su to dolezite veci ale ked nema naladu tak radsej povie ano alebo nie aby sa to nerozpitvavalo. Uz som jej raz povedal ze sa mi to nepaci.

Ako by ste to tiesili?

nejde o vazne veci ale hluposti zo zivota. A nestava sa to casto. Vacsinou sa to tyka jej sukromia. Nechcem sa koli tomu hadat ale nemam to rad.

Fero M.

Nahodou sa vela zmenilo. Uz nerobim ani zdaleka take veci ako som robil predtym a niekdey clovek aj dostane dovod na to aby ziarlil. Ale to je o niecom inom. Takze zbytocne to rozoberat.

2bodka

Menej rozmyslat, viac zit.
Toto heslo si napis na chladnicku, lebo pri tvojich prispevkoch mam pocit, ze vsetko takt strasne analyzujes, ze aj ten prd ktory po jedne vypustas je zbaveny akychkolvek pochybnosti :D
Bez urazky, to nebolo myslene v zlom, ani ta nechcem urazit. Ale zamysli sa obcas nad tym, aky kratky je zivot a kolko casu a energie plytvas na veci, ktore su nepodstatne.

Leela333

Sorry, ale pri tvojej žiarlivosti sa jej ani nedivím. Zrejme radšej zaklame akoby mala s tebou pol hodinu rozoberať nejakú nepodstatnú blbosť.

Fero M.

Ved jasnee. Ale nie som.na.to.zvyknuty. Mam cudny pocit z toho. Teda neprezivam to nejako ale pride mi to blbe fakt. Klamat do oci hoci len pre somarinu.