ahojte
Podviedli ste niekedy manžela,partnera s ktorym žijete v jednej domacnosti? Je nevera keď sa s niekym boskavate?
Je to nevera?
Takže asi tak.
Ak niekoho človek pobozká je to ,,podľa mňa,, väčšia nevera ako keby spolu opakovane spali! Ja to jednoducho neviem vysvetliť asi len tak, že sexuálny akt je jednoducho potreba živočíšnych druhov včetne nášho ale koľko živočíchov sa bozkáva?
Bozk ako taký je prejavom tých najhlbších a najúprimnejších emócií a kto len tak niekoho pobozká.... Tak len toľko
aadriaanka - heej, ešte na strednej sme tak blbli s kamoškou stále :D
Lulita - ano, keby je pritom a môže sa pozerať a bolo by to pre neho. Ale ja som myslela tak, že by mu to bolo za chrbtom. Tak ako v tejto téme bolo spomenuté.
Mimulus - prostitútky ma nezaujímajú. Ked by mal vypité a by sa s nejakou "cucol", tak to rozdýcham, keby to bolo raz. Ak by bol triezvy, videla by som to samorejme inak... Chlapi to vidia inak ako my. ženy si moc všetko berú..
jahodka123 bozkávanie s niekým iným je nevera toho najvyššieho kalibru!!! Veď si zober prostitútky - v živote nedovolia aby ich nejaký chlap pobozkal! A vieš prečo? Pretože bozk je emócia a emócia je bozk. Ak by sa s ním miluna prosto (vychrápala) tak ako chlap z vlastného pohľadu by som to dokázal odpustiť, pretože išlo výlučne o sex!!! Ale bozkávanie je už trošku vyšší level.
keby som sa mala bozkavat so zenou, tak sa asi poblvem... a keby som bola muz, tak by som bola gay...
adrianka - nie nam zenam sa ta predstava nepaci :)
o chvilu tu bude tema "Zmyslanie zeny" :)) v tejto teme su neverne zeny