Ahojte, mám taký problém, že už mesiac sa nemôžem venovať behu na ktorý som sa zamerala. Nešťastnou náhodou som si natrhla šlachy na nohe ako je členok (ale nie behom) a teraz sa nemôžem nijak hýbať. Samozrejme že som začala behať kôli chudnutiu ale teraz nemôžem. Ako sa dá ešte chudnúť keďa môžem byť jedine doma a nechcem len priberať. Ja potrebujem nejaký pohyb ale nemôžem.. prosím poradťe niečo ak ste aj vy niečo takéto už mali. Veľmi vám ďakujem :)
Nešťastná
Ahoj Jahodka,
ja som okrem behania praktikovala cviky na brucho - pozri napriklad tento web -odkaz odstránený-
Ono dost zalezi od toho, ci mozes vobec nieco s tymi nohami robit, mne sa dobre cvicili brusaky so zafixovanymi nohami napriklad pod gaucom, ale neviem v akom si stave. Mozno ich skus mat len vystrete na podlozke a zo stavu lezmo sa zdvihat jemne v bruchu, dost dava zabrat aj to.
No a plnu nahradu kardio aktivity ti asi poradit nedokazem, mozno rotoped, ale to asi s bolavou nohou nebude dobry napad :( Drz sa!
Dakujem Iba Katka, toto urcite vyskusam, aspon volaco.. ako chodit mozem i ked pokrivkavam.. tieto cviky by mi teda uskodit nemali.. dakujem :)
Čo sa týka spevnenia stehien a zadku je dobrý cvik, ktorý neviem ako sa volá :D Ľahneš si na bok a dvíhaš nohu, na ktorej neležíš (s členkom tým pádom nehýbeš). Samozrejme potom sa otočíš na druhý bok a opäť druhú nohu.
Potom by si mohla skúsiť nejaké brušáky.
Ale zase neviem ako veľmi ťa to bolí, lebo keď to bolí, tak asi ani jeden cvik z tých dvoch nie je nič moc :(