Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mám šancu na vyliečenie?

Príspevok v téme: Mám šancu na vyliečenie?
milan12345

Som rok liečený na SF. Spočiatku sa mi darilo všetko zvládať. Mal som v škole vybavené individuálne štúdium, lebo inak som tam nedokázal sedieť každý deň.
No teraz sa všetko zhoršilo. Akoby sa všetko dostalo na začiatok. Dokonca je to horšie. Do školy nemôžem chodiť už vôbec. Proste mi v tom niečo bráni. Neustále sa mi hrnú hlavou negatívne myšlienky. Trpím depresiami a nedokážem sa sústrediť na učenie. Plus k tomu mám pocit akoby sa všetko točilo len okolo mňa, že každý o mne hovorí. Ma som už aj taký stav, že som si chcel ublížiť. Zatiaľ to však ostalo len pri myšlienke.
Prečo mi liečba nezaberá?

clematis

To, ze casom lieky prestanu posobit, je casty jav, plus moze sa stat i to, ze psychicka porucha sa vyvija v case, menia sa jej charakteristiky a zo socialnej fobie sa moze vyvinut ine ochorenie, preto lieky uz nemusia posobit dostatocne. Treba kontaktovat psychiatra a vysvetlit mu sucasny stav. A pri SF je dolezita psychoterapia, lieky zdaleka nie su vsetko.

Magy

to je tazka otazka aj pre lekarov a tych, ktori poznaju tvoju anamnezu, nie to este pre nas, co o tebe vieme jedno velke NIC!
mozno ti nasadili "liecbu" len na nasledky a nie na zdroj problemov, mozno liecbu nasadili na nespravny povod tvojich problemov a preto nezabera, mozno si na niektore lieciva a AD rezistentny... dovodov moze byt kopec.