Psychicke zrutenie?

Príspevok v téme: Psychicke zrutenie?
pompom

Nedavno som zazil velmi zvlastny stav. Bolo to poobede, po celom dni v skole som bol uz taky unudeny, ked som sa zrazu na prednaske zacal velmi potit, rozbuchalo sa mi srdce, a mal som pocit ze tam nevydrzim uz ani sekundu dlhsie, tak som odbehol na WC ze sa osviezim a rozdycham, ale nepomohlo to, intenzivne som potreboval zmiznut (ani neviem kam, len som mal pocit ze mi vybuchne hlava) tak som si zobral veci a zobral sa prec. Bol som uplne ako v nejakom tranze, uvedomoval som si ze nieco nieje vporiadku, akoby som snival a uplne som sa nekontroloval, realita bola akasi ina, vzdialena, sam som si hovoril co sa to preboha so mnou deje. K ostatnym ludom som pocitoval uplnu agresiu, ked sa ma na chodbe spoluziaci zacali nieco pytat nedokazal som im ani odpovedat len som siel dalej a nevsimal si ich, niekto mi zavadzal mal som chut mu odrazit hlavu a odhodit ho prec. Vonku som nasadol do auta a isiel prec, no na prvej odbocke som sa zrazu ocitol v protismere - zle som odbocil, co sa mi nikdy nestalo, ani neviem ako som sa tam dostal, no oproti mne zastali auta a zacali trubit, za mnou takisto (asi som niekoho pomylil a siel za mnou), vsetkym som len spoza volantu ukazal prostrednik, co nikdy nerobim, vzdy som velmi slusny. Nakoniec som sa stade nejako vymotal, ani som nevedel kam idem, len tak som bludil autom po meste a myslel som ze som sa prave zblaznil. Zrazu som sa "zobudil" na to ze na mna zas niekto trubi, lebo som stal pred prazdnym kruhovym objazdom s vyhodenou smerovkou... tak som radsej auto na najblizsom parkovisku nechal a pokracoval som peso. V hlave sa mi burili vsemozne myslienky a strasne som sa bal co sa to deje. Sedel som na lavicke pri vode a dufal ze ma to prejde a nikoho v tomto stave nezabijem alebo nikomu neublizim. Asi po pol hodinke som sa zacal viac "uvedomovat", zacala sa mi vracat taka racionalita, a pomaly som sa pobral k autu, odisiel domov a za par hodin som sa citil uz uplne normalne... Co to bolo? Dost sa bojim, ak by bola nejaka zla situacia, kludne som mohol niekoho zabit alebo neviem co urobit, ja som bol uplne ako v tranze, ale cely cas som si to uvedomoval ale bolo to akoby nadomnou nieco preberalo kontrolu, proste som bol mimo... Zasibalo mi? Alebo som sa zrutil? Aky na to mate nazor?

luuuc

ahoj, myslím, že mohlo ísť aj o vyčerpanie. Ak si mal v poslednom období nejaké problémy v rodine alebo v súkromí či v škole, mohlo to byť v dôsledku toho.... ale ak by sa to opakovalo určite by si mal vyhladať pomoc psychológa aby si neublížil sebe alebo niekomu inému,no samozrejme ak máš strach z ďalšieho takéhoto ,,stavu" môžeš psychológa vyhladať pred tým ako sa to znovu vyskytne ;) a ešte jedna otázočka- netrpel si v poslednom období nespavosťou?