Ako bude vyzerat babatko ???

Príspevok v téme: Ako bude vyzerat babatko ???
keituskaaaa

Ahojcek,rada by som sa spytala len tak zo zvedavosti,ci sa da aspon troska vyzistit ako by vyzeralo nase babatko ked ja mam tmavohnede oci a vlnkove cervenohnede vlasy a moj priatel ma zelene oci a cierne vlasy aho uhol ;o) kamaratka tvrdi ze bude mat hnede oci a cierne vlasy lebo tmavsie farby vzdy prevazuju ale ja tomu akosi neverim lebo moja znama ma blondacika s modrymi ocami aj ked ona sama je tmavsia Tiez som pocula ze synovia su na mamy a dcerky na tatinov Tak ako to vlastne je? Dakujeeeem za odpovede dufam ze to nie je hlupe ;o)

Drobec06

Ahoj, tu si mozes stiahnut program,a le iba skusobny a podla fotiek ti to ukaze ako asi bude vyzerat tvoje mimco...drzim palce...www.allforum.sk

BeaAlimak

Každé bábätko je iné. Máme 3 deti. Muž má hnedé oči a hnedé vlasy. Ja mám modré oči a čierne vlasy. Pokožku máme až príliš svetlú obaja. Najstarší syn má snedú pokožku, hnedé oči a svetlohnedé vlasy. Stredná a najmladšia dcéra majú hnedé vlasy (staršia tmavšie a mladšia svetlejšie) a obidve majú zelené oči. Tak vidíš - nie vždy dominujú tmavšie farby.

keituskaaaa

Nooo to je dost mozne tiez mam kamosku s jednym ockom modrym a druhym zelenym ;o)je to zlate...hmmm panika mas pravdu citala som pribeh.kde sa dvom bielym narodil mulatko a len preto lebo on mal v rodine cernocha nejakeho vzdialeneho predka..si myslel ze ho podviedla ;o) uffff hmmm to sa asi neda zistit ako bude babatko vyzerat co? ;o))ja som straaaasne zvedava az jedneho dna sa rozhodnem mat babo ;o) chcela by som aby sa podobalo na muza ktoreho lubim ;o)

Lenush

podla mna bude mat tmave vlasky. zo zaciatku ich mozno bude mat babo svetle, ale casom podla mna stmavnu. ja sama ked som este bola malinka, tak som bola blondy a teraz mam gastanove vlasy :) a oci bude mat podla mna svetlohnede. je to zaujimava kombinacia vas dvoch :) dokonca jedna modelka, ma jedno oko modre a druhe zelene :) takze ak sa geny nebudu vediet dohodnut, tak to poriesia podobnym sposobom ;))