cavte...uz velmi dlho sa snazim odhodlat ist na laserovu epilaciu "tam dole" hlavne odstranit okolo analu a aj trosku do stran..ked sa holim tak to nikdy nie je na hlatko a vyhodia sa mi aj vyrazky tak sa cem toho navzdy zbavit a aj v okoli bikin..(zarastate aj vy okolo ritky?)no najvacsi problem ze sa neviem odhodlat uz len ked si predstavim ze tam pridem a ako im vysvetlim co chcem.jajj hamba..sli by ste do toho? prosim vase nazory
**** CHULOSTIVY PROBLEM ****
ono okolo analneho prstenca je to ochlpenie otravne dost casto, to by som ti mohol hovorit historky:) Ale ak sa k tomu neodhodlas, tak ti to tam bude rast stale a riskujes aj poranenie "otvoru". Myslim ze nie si prva, kto by ich o take nieco ziadal takze hanbit sa nie je za co a stale lepsie ako zapalovacom, no nie? :)
v CHIRMED maju teraz akciu jar-leto za 1500Sk jedno sedenie..inak 3000 .. dobre nie? dam vediem ...
dakujem ti krasne ze si mi napisalaa..hned si mi dodala viac odvahy :)
Ohladne tohto, viem, ze sestra sa tam dole dala komplet vylaserovat, lebo mala tiez dost vazne problemy zo zapalovanim pokozky po holeni - netreba sa bat. Ak ste si uz nasli miesto, kde to robia, nehanbite sa-sak oni tam robia len to, tak ocakavaju, co im asi tak poviete. A celkovo sa chlpkov zbavite na tri navstevy toho nejakeho centra, kde to robia. Tak do toho ;)
no ja mam rovnaky problem ako ty. je to dost blbe. ja si to holim. pouzivam gel na holenie sensitiv s aloe a potom mam super ziletky od gillete take s mriezkou co sa nemozes porezat.tak to holi super, uplne na hladucko. a nakoniec sa tam natriem detskym olejom pre dlhsi efekt a proti vyrazkam. fakt odporucam lebo neviem ci by ti to s laserom spravili na takom mieste.