Poradťe mi prosím,akú farbu laku na nechty mám použiť.Čo sa nosí?Čo je v móde teraz...
Aký lak na nechty mám používať?
ja neriesim nejako znacku ani nic...ktory sa mi paci ten si kupim...
...mne sa teraz osvedcil gel lak, ktory si davam normalne vytvrdit do UV lampy...vydrzi mi na nechtoch 3 tyzdne, co je uplne super...
Super, moc dakujem. znacku som veru nepoznala, ale vyskusam :)
ja mám veľmi dobrú skúsenost s týmto notino. sk/artdeco/base-top-coats/ v drogérkach sa nepredáva, tak vždy objednávam do zásoby aj viac :)
ahojte dievcata, mate prosim tip na nejaky lak aj nadlak, ktory vydrzi dlhsie ako 2 dni? chcem na dovolenku no nic mi nevydrzi
pastelove.
a dneska akurat som mala sally hansen ten rockstar pink taky glitrovy a setky decka v skolke mi chytali nechty :D
strasne krasny odtien to je
najviac sa mi na dievcatach co sa tyka nechtov paci, ak nemaju ziadny lak a nechtiky maju normalne ostrihane.. najdesivejsia predstava su jednoznacne dlhe nechty s vyraznym cervenym lakom, to je proste horror
Teraz je moderné všetko, záleží len na tebe, čo sa ti páči. Skôr sa to triedi na jarné a letné farby (jasné, neónové, pastelové) a jeseň, zima (tmavé, tlmené). Nosia sa krémové odtiene (to zn. bez trblietok) ale aj s trblietkami, rôznymi efektovými nadlakmi, rôzne ozdoby, práskcie laky, magnetické... naozaj záleží len na tebe, na aké nechty máš zrovna chuť a náladu ;-)
Lochnesss !... si ma zabila teraz !! :D :D :D