Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Push up podprsenka - Čo nato chlapi?

Príspevok v téme: Push up podprsenka - Čo nato chlapi?
malvinka

Zdravím. Chcela by som sa opýtať na názor chlapov podprsenky Push up :-) Nie každá sme obdarované velkými prsiami, niekomu sa to páči , niekmu zas vyhvouju menšie , však????
Stalo sa vám, že ste mali priatelku, či kamarátku a pri bozkávaní alebo innej činnosti ste jej chytili prsia a tá podprsenka bola trošku vypchatá ?? :) aký názor nato máte???? Je to podla vás smiešne keď babe chytíte prsia a podprsenka ma výstuž ?? :-)

Ja osobne tie podprsenky nosím, priznávam sa, a tuto tému som založila preto, lebo chcela by som vediet, co si o tom myslia muži

did

Výber podprsenky nie je len tak a myslím, že nikto by to nemal podceňovať push-up.sk a nech je to žena v akomkoľvek veku, na tom podla mňa vôbec nezáleží.

siisa;)

Bola som zvedava a vigooglila som si ze ci podprsenka push up skodi a dozvedela som sa ze neskodi je dokonca zdravsia (ked kupite kvalitnu)ako normal lebo norml nenamahaju svali na prsiach ci co no chapete to je ako kebi ste si kupili daco abi ste nemuseli chodit nohi bi sa nenamahali a bi sa oslabili...tak pretich co vravia ze push up podprda skodi a deformuju prsi tak kecaju

pcha

lolo
toto čo si tu dal fotku niesú vôbec malé prsia chlapče asi si ešte malé prsia nevidel. Tieto sú normálne malé by ani nevykukovali poriadne z podprsenky.
feminity.zoznam.sk

lolo222

Mne sa páčia športové typy žien, ale je pekné, keď je prsia jemne vidieť napr. z takejto podprsenky spodne-pradlo.eu a vôbec nevadí, ak sú malé, lebo keď sa zas vyvalia potom nejaké mega-prsia, nie je to nič moc...

push-up

je mi na smiech ako sa tu muzi dusuju ze male prsia su fajn a na velkosti nezalezi.
blbost muzom sa pacia prsia ktore sa aspon daju chytit do dlane a rada by som vas videla ako by ste sa zatvarili keby si dala babenka dole kosielku a podprdu a tam jednotky ake to sklamanie.

Kika1992

Tiez som mavala taky blby pocit, hlavne ked som mala poriadne vystuzenu podprsenku, potom som zistila, ze niektoi chlapi maju radi aj mensie prsia :) Je to fajn, ale aj tak sa stale drzim pushupiek. Dobra znacka, kde nie su az take masivne vystuzenia je napriklad Axami, ale su to kusok drahsie podprsenky. Mam napriklad tuto - Odkaz odstránený -
Skus si vyberat dobre pushupky, ktore su dobre usite a nebdues musiet mat velke vypchavky.

Fleur-de-lis

Nereagujem na to, čo na to chlapi, ale na to, čo na to vaše telo. Pozrite si článok www.spravnapodprsenka.cz

Celkovo je na tej stránke veľa zaujímavých info, určite vám pomôžu viac ako push up, ktoré vaše prsia pri častom nosení pekne postupne zničia.

Zuzicka32

chápem, že pre mužov to môže znamenať isté sklamanie, no podľa mňa je zase dôležité ako sa žena cíti. a keď je to najlepšie v push-upke tak prečo nie. pekné podprsenky potom majú napríklad aj tu: - Odkaz odstránený -