Reuma

Príspevok v téme: Reuma
Nela

Som veľmi prekvapená, som tu na fóre po 1x, ale ja mám 52r. a tiež mám reumatoidnú artritídu nejakých 15 rokov. Užívala som 3-4 roky methotrexat,čo som už porodila veľmi dávno 2 synov a momentálne už 2roky neužívam vôbec nič,a je mi presne tak isto na kĺby ako s liekmi, tak mi to nedalo, aby som sem aspoň niečo nenapísala. Dievčatá vysadiť to svinstvo čo najskôr, to radím pretože sa celý org. nabúra, niekomu skôr a inému neskôr. A potom budú zďaleka väčšie problémy ale krvou,pečeň,cysty,plod dieťaťa ....och bože, veď plod si berie z nás všetko čo je aj roky uložené v tele. Ja som sa začala pravidelne, ale fakt pravidelne pohybovať-cvičiť, aj keď všetko bolelo, vtedy kratšie a pomenej.Klamala by som že ma práve v túto jesennú dobu nebolia kĺby, ale je to stále v norme. Radím fakt, tie svinstvá od reum. neberte, ak ste len na tom už na hrane s bolesťami a nevládnosťou a hlavne nie pred pôrodmi!!!!! Veľa zdravia.

9titinka5

ja treti mesiac beriem spermidin od sunday natural, znizuje zapal v tele, mozno ruky ma menej bolia, este skusim brat dlhsie, je to zo psenicnych klickov

Marianna D

Moja mamina má reumatoidnú artritídu a hladala na nete rozne pripravky, ktore by jej zmiernili bolesti kĺbov. Nic nenasla, ale nastastie kolegyna mi poradila vyskusat systemovu enzymoterapiu. Jej to pomohlo, pretoze tiez mala reumu. Kupila som mamine wobenzym, vyskusala a dodnes ho uziva.