Psycholog

meg95

dpk1 tiež uvažujem nad tým centrom, len dúfam že tam nebude čakačka pár mesiacov... ale hodnotenia som čítala tiež pozitívne tak dúfam že to tak aj bude:))

dpk1

nemam skusenost, a jedna sa o psychiatrov....no strasne vam v bb zavidim toto zariadenie www.centrumuvelickych.sk

tyto ludia mi pridu velmi sympaticky a prijemny. navyse beru zdravotnych poistencov. byt ja v bb, tak nevaham ani sekundu a idem skusit najst pomoc sem.

meg95

Nechcela by som to až tak konkretizovať, vieš je to môj subjektívny názor, možno niekto iný by mal odlišný názor. Určite je veľa ľudí ktorým pani pomohla, len problém bol v tom že ja som čakala od psychologa trochu modernejší prístup, a často som videla že ani ona sama nevie ako mi pomôcť, čo mi má vlastne povedať. Ale môžem ti povedať že to bola budova psychiatrie na Ceste ku nemocnici.

meg95

Podľa dosť záleží s čím sa chceš na psychologa obrátiť, oni majú rôzne zamerania v ktorých sa môžu lepšie orientovať. V BB mám skúsenosti len s jednou a tú neoporúčam. Ale skús sa spýtať doktora ktorý ti bude dávať odporučenie či ti niekoho nedoporučí, alebo si pozri na nete hodnotenia lekárov a rozhodni sa podľa toho.